kizlar bu önerim hayat kurtaracak
🥰 bilenleriniz vardir elbet😌
hepimiz derin dondurucu nimetlerinden bi sekilde faydalaniyoruzdur. ama su an soyleyecegim sey daha da pratik. derin dondurucu icin degil bu tarif. normal dolap icin.
sahsen ben bebegime daha fazla vakit ayiracagim icin cok sevincliyim.
şimdi diyelim ki mercimek corbasi ettiniz. bunu kaynar haldeyken kavanozlara dokuyosunuz. ve hemen kapagini sikica kapatiyosunuz. ters cevirip soguyana kadar bekliyosunuz. ve soklanmis oluyor. sonra buz dolabina kaldiriyosunuz. disarda da bekleyebilir. yemek yapacaginiz zmn kavanozu tencereye bosaltip isitmaniz yeterli🤣 (kavanozu kapatirken kapak kuru olsun. kapak eski ise suda kapagi kaynatin)
bu yöntemle domates corbasi, taze fasulye, kuru fasulye, barbunya, lahana gibi akliniza gelen her yemegi deneyebilirsiniz. onemli olan sulu yemek olmasi ve kaynar halde koyup ters cevirip soklamaniz.
yemekleri simdiden sonra fazla yapıp bi kismini bu sekilde ayirabilirsiniz. ya da bir gununuzu bu işe ayirip uzun sure yemek mevzunu kolaylastirabilirsiniz🥰
evde esinizi birakmaniz gerektiginde vs de bu yontemi ypabilirsiniz. calisan anneler icin de kurtarici olur. her turlu gideri var🤣
ben mercimekle basladim😋
(bebek icin denemeyin ne olur ne olmaz. cunku belki hatali soklama yapabilirsiniz)