Hemsire25 4.5 aylık kızım var . Sırt üstü yatırınca sadece yanlara dönebiliyor .arkadaşlarımın Yüzüstü yatırılınca tekrar sırtı üstüne sönen çocukları var . Sizinkiler ne zaman dönmeye başladı kızlar ?
gocebebirbayan Hemsire25 3,5 aylık kızım düz yatırınca gövdesini yana çeviriyor ama poposunu çeviremiyor daha 😊
mirayilknurtolga Hemsire25 her çocuk farklıdır. Destekleyin, hafif eğimli bir yerde siz çevirin yan çevirin karşısına geçip sizde yerde yuvarlanın ben öyle yapıyordum. Kızımın 40ı çıktı yere koydum bir daha kalkmadık o derece. 2.5aylıktı sırt üstünden yüz üstüne 3.5aylıktı yüz üstünden sırt üstüne dönmeye başladı. 4.ayından itibaren yuvarlanarak her yere gidiyordu.
Hemsire25 Miyauw öyle mi ? Başkalarından duyunca endişeleniyorum . Yüzüstü yatırınca sadece ellerini ayaklarını felan çırpıyor 🤷🏻♀️
Miyauw Hemsire25 çok normal canım. Bende çok kez araştırdım doktorumuz 10 aya kadar normal dedi ve 9,5 aylıkken dönmeye başladı. Ben çok yüz üstü koymuyordum ama siz koyun bol bol sevmiyorsa da zorlamayın dedi doktor
Hemsire25 Miyauw ben de koyuyorum yüzüstü bol bol el ayak çırpıyor 🙈ayaklarının altına destek koyunca ilerliyor biraz biraz
Coala Bizde 4.5 aylığız daha tam tur atmıyor diim 😁 yüzüstü dönüyor ama tekrar sırtüstü geçir yapamıyor, ben de her seferinde alıştırma yapıp nasıl dönceğini göstermeye çalışıyorum
Hemsire25 Coala destekli oturabiliyor mu canım şuan sizin bebiş . Yani ellerinden tuttuğunuzda kalkıyor mu
Coala Hemsire25 evet hiç yatmak istemiyor. Tutsun diye oyuncak uzatıyorum tutup kendini kaldırmaya çalışıyor Oyun halısına yatırıyorum etrafına. Tutunup kaldırmaya çalışıyor kendinş. Doktorumuz henüz oturma ile ilgili birşey söylemedi ama ben günde 1.2 kere emzirme yastığında yarım oturur pozisyon yapıyorum çok az süre
nefesimm 3,5 aylık iken yanılıp şaşırıp kendisi döndü yüz üstü şok olmuştum 😂 4,5 aylık şu anda asla dönmüyor 🤷🏻♀️😂 sadece sağ yan tarafına dönüyor.
nefesimm Hemsire25 Bıraksam kendi başına da oturacak 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ Mayıs başında 6230 gram idi. Şu an bilmiyorum ne kadar oldu.
Hemsire25 mirayilknurtolga yaaa maşallah 🧿 ara ara özensin diye kendim dönderiyorum , özenir belki diye 🙈bana mısın demiyor 🌸