Adensu 4 nisan da a101 e bebek urunleri geliyor yuvarlak oyun halisi 50 tl bebek arabasi 299 tl ve bircok urun almak isteyen olursa diye haberleselim dedim
Minnakelifim03 Adensu oyun halisina sevindim ne zamandir uygun fiyat olsun diye ariyodum. Haber verdigin icon tesekkur ederim canım 😊
Adensu Minnakelifim03 rica ederim gecen bime gelmisti yetisememistim o zamanda duyuru yaptim boyle duyurular gercekten yararli oluyor insallah yetisirsin
Adensu Minnakelifim03 evet digeri dikdortgendi bu yuvarlak bunun aynisini bizim burada sordum 200 tl dediler şok olmustum
Adensu Kuzumveben evet geliyor bebekler cok yaramaz oluyor dikkatliolmakta fayda var bakalim ben yetisicemmi buraya az geliypr urunler hemen bitiyor
Adensu nrgkck oto koltuklarinda bu tur urunler guvenlik acisindan daha iyi ve yatabiliyomus sanirim ama hoc kullanmadim bilmiyprum emniyet kemeri ile sabitliyorsunuz zaten
Zeyyy nrgkck instagramda bi sayfa önermedi o koltuğu güven testine girdi yazmışlar ama geçti yazmamışlar bebeginiz için daha güvenilir bi şey alın yazmış bende düşünmüştüm de
Adensu PelinKaraca faydali derken bebegin oyuncaklar dikkatini cekiyor emeklemeye basadiginda uzerinde tutmak zor olur ama 6-7 ay olana kadar bence gayet kulanisli ve faydali tutmaya calismasi dikkatini vermesi falan yinede tam arastirma yaomadim bu konuda
Adensu Kuzumveben 2 ay 28 gunluk ya esimlegiderom yada bebek arabasina koyarim bebegi bakalim insallah yetisirim
Adensu Kuzumveben bebegi emanet edince bide agliyor diye ariyor benim kaynanam o yuzden birakmam rahat rahat bakinamam en iyisi bebekle gitmek
Kuzumveben Adensu evet canim hem hava almis olursunuz en iyisi biraz daha buyusun daha rahat cikarsiniz biz 5 aylik olucaz ins dort gun sonra rahatca cikiyoruz😇