Dilekkkkkk Arkadaşlar erken Doğum riski var arkadaşımın doktor adalat verdi ama h bir yerde bulamıyoruz elinde olan varmı lütfen yardım ederseniz
MerveCinarKaya Dilekkkkkk yarım tablet var yanı 10adet gönderebilirim instagramım yok. Nerde oturuyorsunuz
Ecocan Dilekkkkkk bendede adalat rono 30 mg var benimde tansiyonum cikmisti dogumdan sonra ozaman verilmisti arkadasina ne icin lazim ki cnm Allah sifa verdin bende gonderebilirim isterseniz 10adet var bendede
Dilekkkkkk MerveCinarKaya canım nerden ulaşabilirim sana Urfa da arkadaşım kargo yaparız uzaksan ama Nası ulaşıcam çok saol
Dilekkkkkk Ecocan KuZum 30 mg lazım varsa alabilirim valla dua ederim ya Urfa’da uzak ise kargo yaparız olur mu çok sağol bebeğim ya dlkknzmm insta adresim ulaşabilir misin
MerveCinarKaya Dilekkkkkk mrwklkl@gmail.com bu adrese alıcı adı ve adres yollarsan yarın kargolarım ama ben bilecikteyim ne kadar sürede gider bilemem
Ecocan Dilekkkkkk ben bursadayim 10 tane var bendede ulasturirim yrn veririm kargiyaa neye iyi geliyomus by ilac acaba
Dilekkkkkk Arkadaşlar 5-10 adet ne varda yardımcı olalım lütfen hiç bi yerde bulamıyoruz malesef arkadaşım daha 28 haftalık soralım sizler de sorun rica ediyorum
Gucluanne Dilekkkkkk Adalat yoksa doktor ilacını değiştirsin Nidilat veya Nidicard da yazabilir . Ben de bulamadım değiştirmişti