Efnasu Öneriye ihtiyacım var galiba sütüm kızıma yetersiz geliyor doymuyor 40 günlük şuan emziriyorum sürekli ama mama vermeden doyuramiyorum malum gunumuzce 1 maaşla ev geçindirmek biraz zor mamalar da çok maliyetli önerisi olan var mi ???
Minicigimm Efnasu benim de baya azalmıştı herseyi denedim en son diyetisyen maden suyu iç demişti günde 2 3 tane içiyorum bir de bol su ve uyku bende etkili oldu
bidibidibidi Efnasu bol su içip uyumalısın bebek uyudukça onunla beraber. Sütü arttıran bu ikisi. Sütün kalitesini de yediğin şeyler oluşturur. Ve en önemli şey mama versen dahi o bebek çok ağlar. Bizimkisi şahsen öyleydi. Gazı oluyordur. Büyüdükçe düzene girer. Emzirdikten de gögüslerin terbiye olur ve çok süt üretir
Lacivert Efnasu ben sagım ve momstok çayı ile mamayı bıraktım ınstagramda anne odası sayfasına bakabilirsiniz
hilalzdemir1 Bol bol su için ama gerçekten bol için bir de bulabilirseniz kızılcık kompostosu yiyin benim sütüm hiç yoktu o getirdi
Efnasu Giizz altı temiz gazını çok rahat çıkarıyor sürekli aranıyor ve ağlıyor emziriyorum sıkça ne zaman sütüm gelmiyor 2 saat falan geçiyor bırakınca ağlıyor snra mama veriyorum ve kendi kendine oynuyor
Minicigimm Umutalim Hayır ama çok sevmiyorum bi şişey bi saatte anca içiyorum gaz falan kalmıyor pek 😄