serife09 Herkese iyi geceler. Mobilya beşiğimiz vardı kızım sarkıp düştüğü için sattık. Yerine park yatak almayı düşünüyoruz. Hangi markaları önerirsiniz. Fiyat olarak da uygun olacak tabi ☺️
Mlke301020 serife09 ben daha 1 hafta önce aldım. Elele bebekten internetten yan tarafıda açılıyor. Madre park yatak diye indirimde 1100 tl ye aldım.
prensinveannesininguncesi serife09 Kraft almıştım doğmadan önce bir de anne yanı beşiği almıştım anne yanıbeşiğini hiç kullanmadım krafttan memnunum istediğim yere söküp götürebiliyorum en sevdiğim özelliği ve kolay sökülüp takılıyor .Bence park beşikten ziyade yatağı önemli rahat olması lazım
eadrn11 Yoyko nun anne yanı olan var kesinlikle o Ben alacağım zaman bir türlü stoğa girmemişti çok bekledim başka almak zorunda kaldım çok pişmanım buna bşley olsa da ondan alsam diye bakıyorum 😄😄🤭🤭
Metehan123 Yoyko kullanıyorum anne yanı olan bi yatak al bence büyük rahatlık yoyko çok indirime giriyo 800e kadar düşüyo acil değilse takip edip alabilirsin
bidibidibidi Kanz aldık 1 sene önce 680 liraya çok memnunum. Hafif ve pratik. Şuan fiyatı artmış olabilir indirimleri takip edin