Metemoms Sütüm yetmiyor bebeğime mama da veriyoruz. 35 günlük. Sürekli kayinvalidem su verelim mama yiyor diyor. Eşim de destekliyor. Ben 6 aya kadar su vermeyi düşünmüyorum. Doktora da soramadim henüz. Sizin fikriniz neler
Merozz Metemoms benim bildigim eger bebek mama ile besleniyorsa bir cay kasigi miktari su verilmesi yada mamayi biraz daha sulu yapilmasi. Ama tabi dr a sormak gerek. Anne sütünde gerek yok ama mamada verilebilir diye söylüyor dr lar.
Kubra34 Metemoms Mama yedigi için ben günlük bir ikiçay kaşıgı su kaynatılmış ılıtılmış su veriyordum şuan su için resmen deliriyor sulugunu saklıyorum artık o derece tabi ondan dolayı mı bilemem😅
Milakizim Metemoms doktoruma sordum ben verebilirsin dedi sonra biri yazmıştı burda suyun ne zararı olabilir ki su herkes için şifa 😊 zaten verdiğiniz bi çay kaşığı bazen yarısı nı anca verebiliyorum ağzının içi temizlensin diye arada veriyorum
Ebrcrkc Benim bebeğim 4 ay 13 günlük bu zamana kadar sadece anne sütü ile besleniyordu şimdi mamada veriyoruz bende merak ediyorum hiç vermedim daha versemmi diyorum 🙄
Kahvegerek Ben 20 günlükten itibaren verdim 1,5 ayında mamaya başladık şuan sadece mama yiyor suyu seviyor hep veriyorum 🤔
Metemoms Kahvegerek Gozdee6868 Merozz Kubra34 Milakizim Derindoruk MayneymisAltintop Emir29 Minikprensannesi melis_duru Bebeminnie Aylnemir mrshavva. Herkese teşekkür ederim. Çoğunluk verilmesi gerektiğini yazmış. Ancak benim anlamadığım bildiğim kadarıyla anne sütünün %80 i su. Ve mamayi da kaynamış soğumuş su ile yapıyoruz. Su ihtiyacı neden olsun ki.
Gozdee6868 Bende 1 aylikken vermeye basladimmm ve suan 4 aylik suyu cok seviyorr bence hiç bir zararii olmadii hattaa ne zaman su vermeye basladimmm kabizlik ve gaz problemlerinden kurtulduk
Sevnurr Metemoms 6 aydan önce anne sütü ve mama dışında bi şry verilmesine gerek yoktur. Minicik midesini de su ile doldurmaya gerekte yok ayrıca en doğrusunu yapıyosn. Kim ne derse dedin boşver o senin bebeğin
deleted2310 Sevnurr profesörler bile ver derken sizin kimseyi dinleme demenizde ayrı bir tartışma konusu 🤦🏼♀️
MayneymisAltintop Biz doğduğundan beri veriyoruz çok şükür bir sıkıntı yaşamadık ama mama içen bebeğe kesinlikle verilmeli diye düşünüyorum zaten koca bir biberon vermeyeceksiniz ben şırınga ile veriyorm 5-7 cc kadar doyurmaz ama susuzluğunu giderir😊
Emir29 Metemoms mamadan sona 2 çay kaşığı kadar verilmesi gerekiyor ayrıca benim bebegim şu an suyu hiç sevmiyor zorla veriyorum bence verin ki alışsın içsin ek gıdaya geçince de
Happymother 1 haftalıktan brri veriyorum 6 ay anne sütü şimdi +ek gıdadayız daha çok veriyorum oda çok seviyor zaten
Mertcikannesi Metemoms canım benim oğlum da hem anne sütü hem mama ile besleniyor. Doktorumuz eğer bezini açtığında sarımsı görüyorsan su ihtiyacı vardır ver dedi. Sende ona göre ver istersen.
melis_duru Metemoms veriliyor, anne sütüyle beslense evet 6 ay bekle ama mama yiyen bebeğe mutlaka su vermen gerekiyor, doktorum söyledi ve bebeğim 3 aylık, hala bile her gittiğimde soruyor su veriyorsunuz dimi çok önemli diye
Bebeminnie Metemoms canım ben hemşireyim mama içen bebeğe mutlaka au verilmeli, her beslemeden sonra 2.3 çay kaşığı ver mutlaka
Aylnemir Metemoms kesınlıkle verilmeli canım doktorum mama yıyen bebek su içmeli dedi 44 günlük doğduğu günden beri verıyorum kaşıkla 2-3 cay kasıgı
mrshavva Metemoms bende mama veriyorum o yüzden su veriyorum mama anne sütü gibi değil çünkü vermelisiniz bence iki çay kaşığı kadar
Kuzumveben Metemoms tabi vermelisin canim mama aliyorsa her mamadan sonra vermelisin anne sutu aliyorsa gerek yok tabi