Gmzsrcn Kızlar bebeğim 4.5 aylık çok terliyor kafası sırılsıklam gece emmeye kalktığında ıslak resmen ayakları da hem soğuk hem terli çorap giydirmeyince üşüyor giydirince çok terliyor eşimde çok terliyor doktora gitmeliyim mi sizce 🙄
Myram20 Gmzsrcn benm bebeğimde öyle 7 aylık olacak kafası çok terler doktor normal dedi Demir ilacını artırmamı söyledi kilosuna göre ver dedi yani korkma çocuğu bebeklerde var canım 🤦🏻♀️
Kahveliseker Gmzsrcn oğlum ağlayınca ve mama yerken bile terliyor kafasi bildiginiz alev aliyor 😥 penye tulumla uyur uzerini de cok kalin ortmem ama yine de terliyor🤷
goncamik-88 Gmzsrcn benim oğlum da aşırı terliyor dr. gittiğimde sordum normal demişti , birde genetik ailede çok terleyen varsa da terleme olurmuş, ben zayıfım ama çok terlerim yazın.
Esrans Gmzsrcn Bugün gittim ben de doktora sabah çok ağladı terlediği için sıvı kaybı yaşadığını ve vücudunda kırgınlık olmuş dedi su gibi terliyor sonra da haliyle en ufak harekette üşüyor
Cans96 Gmzsrcn kafa terlemesini bilmiyorum evinizin sıcaklığından olabilir benim bebeğimizde ayağı soğuk ve terli gibi oluyordu bende doktora sordum bebeklerde normal dedi bebeğim 5 aylık bu arada ben 4 aylıkken sormuştum.