Tued Kızlar kucagimda oturtsam koltugada koysam kafa pat öne a düşüyo yikiliyo sağa sola desteklode otramyor normal.mi ya ? 6 ay 3 gunluk
bikerem Tued destekli de mi oturamiyor. 5.5 aydan beri desteksiz oturuyir oglum,ama ben 4 ayda baskadim destekli oturtmaya
asdfghjj Tued kafasinin one dusmesi pek normal degil gibi 6 aylik olan bir bebek destekli olarak otuabilmeli ve kafa dengesini saglamis olmasi gerekiyor. doktorunuza sorun isterseniz
Rules Tued normal canım bende kucakta 5 aylıkken yerde 6 aylıkken başladım. Öne düşüyordu hiç duramıyordu sırt kasları hiç gelişmediği için. Şimdi 7,5 aylık hala destekli oturuyor
Tued bikerem destekli dik otryamiyo ama hafif yatak pozisyonda biraz otruyo kafa yine hep ona dusuyo ..
asdfghjj bikerem bende o sekilde yaptim 4 ayliktan basladim hafif oturtmaya suan 6 aylik desteksiz oturur onundeki oyuncagini alir oynar
bikerem Tued mama sandalyesinde deneyebilirsiniz,karnina yastik koyarak. Ilk etapta oluyor boyle ancak 6 aylik artik oturur,calisin azcik annesi🥰
Mom097 Oğlumunda otururken kafası sallanıp duruyordu 6 aylıkken. Kafasına hakim olamıyordu. 7.ayda düzeliyor, oturuyor merak etmeyin
Mlke301020 Tued destekli oturabilmeli desteksiz oturtunca da öne arkaya düşmemesi gerekiyor. Sağa sola düşmeler olabiliyor o aylarda. Bence bi doktor muayenesine götürün içinizde şüphe kalmasın.
patilianne Tued benmki de 6 aylık aynı durumda ben hiç takılmadım anormal bir şey yok rahat olun zamanla öğrenirler
uykusuzMoMm Tued ee erken oglum 7 aylık dı daha düşerdi 7 buuck ayın sonuna dogru tam oturdu desteksiz
iyilik80 Tued 7 ay 10 gunluguz yeni yeni desteksiz oturmaya basladi hatta arkaya dudtugude oluyor yani daha erken.
limonlukarpuzzz Tued desteksiz oturamaz ama şu ayda kafasinin dengesi sağliyor olmasi gerekiyordu çok normal gelmedi bana bir doktorla gorusmekte fayda var.. Yüzüsti gogus kismina hiç yastik koyarak yatirmadiniz mi kaslarinin gelişimini desteklemek için ?