Cemremir00 Kızlar 1 yaş aşısında yumurta proteini var biliosunuz oglumda alerjik bir bebek doktor riske girmek istemedi kızamık aşısını değilde digerlerini yaptırıcam ama bebeğim aşısız olucak ya kızamık geçirirse diye korkuyorum ne olucak böyle
Balbebek_Egemen Cemremir00 aynı sorunu bizde yaşadık hala yaptırmadık ankarada yaptırcaz bulunduğumuz ilde solunum cihazı yokmuş ve alerji doktoru yokmuş ama sizin buluduğunuz ilde solunum cihazı olan ve alerji doktoru olan bir hastanede yaptırabilirsiniz varsa eğer
Sahraa19 Cemremir00 oğlumda da yumurta alerjisi var sağlık ocağı vurmadi büyük hastanede yaptırın dedi yaptırdık kızamık aşısı olduktan sonra belli saat beklettiler bı sıkıntı olmadı şükür
Gamzedemirtas Cemremir00 merhaba . Benim oğlum da alerjik 1 yaşında. Alerji doktorumuz yarın kanda yumurta alerjisi bakacak. Onun sonucuna göre yaptırcaz yada yaptırmıycaz. Ben de çok stres oldum yaptırmak riskli . Yaptırmamak da korkutuyor ☹️
KeremTalha_4153 Cemremir00 yumurta allerjiniz ne düzeyde. Ne kadar tepki veriyor. Allerji doktoruna gidiyormusunuz
Cemremir00 Balbebek_Egemen var aslında ama riskte var tabi peki sizde hiç olmucakmısınz kaç aylık bu arada
Jojoanne16 Balbebek_Egemen merhaba yarın benim oğlumda aşı olacak 1 yaşında , sağlık ocağında ki doktor yumurtaya alerjisi var mı dedi bir kaç defa yedirdim ama vücudun da her hangi birşeyle karşılaşmadım labneyle karıştırıp da yedirmiştim .. alerjisi olsaydı kendini bir şekilde belli ederdi değil mi .. belirtileri neler
Balbebek_Egemen Cemremir00 25 aylık olduk hastanede yapilması gerektiği için pandemiden göturemedik ankaraya yumurta alerjisi geçti ama yinede riske girmek istemedikleri için yapmadılar yaptırcam hiçbir aşısı eksik değil ve kızamıkta çok önemli hafife alıncak bir hastalık değil beklemedeyiz
Cemremir00 Balbebek_Egemen anladım canım bizde beklesek mesela doktora desem biraz daha bekleyelim alerjisi geçince yapalım sıkıntı olur mu sizce zamanı varmı aşının
Cemremir00 Sahraa19 mesela doktora desem biraz daha bekleyelim alerjisi geçince yapalım sıkıntı olur mu sizce zamanı varmı aşının
Balbebek_Egemen Cemremir00 onu bilmiyorum bi doktorunuza sorun ama vurdurma şansınız varsa vurdurun bizimki mecburiyetten kaldı yoksa hemen vurdururdm
Sahraa19 Cemremir00 1 yaşında vurulmuştu alerji doktoru arayıp gün verdi bize daha fazla geciktiremeyiz demişti alerji doktoru edinin kendinize büyük hastanede
Mom097 Protein alerjisini nasıl anladınız acaba. Oğlum 7 aylık yumurta ve yoğurt verdiğimde Öğürerek kusuyor.
Sahraa19 Mom097 6 aylık ek gıdaya başlamıştık herşeyi denedik sıra yumurta sarısına geldi verdim 1 çay kaşığı kadar 1 saat geçti fışkırır tarzda kusmaya başladı sonra vücudunda döküntüler oldu kırmızı kırmızı
Mom097 Sahraa19 Benim oğlumda yumurta sarısı ve yoğurt verdiğimde aşırı kusuyor. Kızarıklık ve döküntü olmuyor ama. Alerji uzmanına mi gittiniz ? Doktorumuz kan tahlilinde belli olabileceğini söyledi