Zeliha Gündüz uykumuz neredeyse yok denicek kadar az gece iyiydi bikacgundur kakasini yapamiyo zorlaniyo agliyo kızarıyo sinirleniyo gece de nerdeyse saat başı kalkiyo yatırana kadar mahvoluyorum gunde en fazla 3.4 saat uyuyabiliyorum belki daha az yapmadigim.sey kalmiyo uyutmak icin banyo.oyun v.s 2 aylik bebeğim tek değilimdir insalah 😔
Sedacinakkaya Zeliha Degilsin İki gundur bittim Uyumuyor uyumuyor uyumuyor Agliyor ağlıyor ağlıyor O agliyor ben ağlıyorum saatlerce uğraşıp uyutuyorum 10 dk sonra uyanıyor 48 saatte toplam 4 saat uyudu
Funda Zeliha Değilsiniz.Yaklaşık 10 gündür bizde uyku nedir bilmiyoruz bi ara gündüz uyur gece uyumazdı şimdi gündüzde uyumuyo uyusada memede yatağına koyduğum an uyanıyo ben yorgun bitkin kendinden geçmiş bi haldeyim sütümde azaldı emdikçe artmıyo dinlenmediğim için dolmuyo süt mamada veriyorum ve ben artık çok bunaldım daha 1 aylığız 40 ından sonra değişirmi diye beklemedeyim 🧐
srcyhy Zeliha benim bebeğimde uyumuyordu. Annem yer demir beşiğe beledi gündüz 8 saat gece de aynı şekilde uyuyor. ellerini bağlayın elleri hareket ettikçe uyanıyor. eşimle gezmeye bile çıktım daha 45 günlük sıpam . ne varsa eskiler de var . :D
Pnrnhr Sedacinakkaya en son 6.kez uyuttum koydum yine uyandı bunun bi çaresi olsa keşke uykusuzluktan ölüyo çocuk ama uyuyamıyo
NurR Zeliha Pnrnhr Sedacinakkaya kızlar bu ayın genel özelliği mi böyle acaba benimki de iki aylık aynı bizde öyleyiz 🤷♀️
Yoginimom Kızlar müzik desteği aldınız mı ? Rahat ettiği müziği bulana kadar deneseniz veya bi duşa soksanız etkili olabilir ..
Zeliha Funda biz ilk 1 ay cok iyiydik gece gunduz yatiyodu tabi bende 40dan sonra bi değişti eskiden eser kalmadi simdi gunde 50defa kucagimda uyutuyorm yerine koyuyorum kalkiyo napcam bilmiyorm okadar bitkin halsizimki dayanamıyorum artk hep ağlıyo