turansmom Kızlar yarın halama gitmem lazım özel bir sebepten dolayı şimdi yok pandemi yok şöyle böyle diye söylenmeyin yoksa zaten çıkmiyorum aylardır evden o yüzdende bilmiyorum. Bebekle marmaraya, iettye binebilir miyim?
Msbebek turansmom hiç bilmiyorum ilk defa duydum yasak olduğunu evden cikmadigimiz için 🙄 üstte kalsın bakalım
Cheddar turansmom +18 yaş altı 65+ yasak toplu taşıma ama bebek olunca ne oluyor bilmiyorum. Beyaz masayı arayın yarın sorun bence
turansmom Msbebek Bende cıkmıyorum market işlerini falan eşim görüyor genelde gecen almamışlar bimde bir müsteriyi yasak dışarı cıkmak bebekle diye eşim soylemişti ordan biliyorum bende, teşekkür ederim🙏
Msbebek turansmom yok canım bim e hep giriyorum heppp hemde 😃 arabayla gitmiyorum ama hep cikiyorum ben cadde üstünde evim bütün marketlere gidiyorum çağrı bim a101 şok happycenter 🙄
turansmom Msbebek Bilemiyorum haberlerdede dedi geçen ama sadece 17 gün içinmiydi bilmiyorum. Bebekle pazar, market yasak diye hatta buradada post açılmıştı pazara nasıl gideceğim diye😂🤷♀️
Msbebek turansmom ben hep gittim valla canım eşim pazarcı tezgâh açamadı gerçi giyim diye yoksa.kesin giderdim 😃😃😃
turansmom Hilokiiii Yani rahatlıkla cikmak yemiyorda zaten anca site bahcesi korkuyom ben virüsten bacım 😂
Ygz turansmom 17 gün yasaktaydı herhalde ya. Yasaktan önce metrobüse binmiştik oğlumla. Anneye muhtaç olan çocuklar mecbur yani sanmam yasak olacağını canım. Ayrıca bugün oğlumla marketede gittik