Aselask34 Edaomeraktas bacaktan yapılıyor canım bide ağzına damla şeklinde bizde herhangi bi huzursuzluk yapmadı
birranne Edaomeraktas bugün yaptırdık. 2 bacaktan ve bir tanede ağızdan. Ağızdan aldığı asi için ishal olabilir normal dedi ama şuan bir sıkıntı veya hzuursuzluk yok şükür.
Tued Edaomeraktas bizimde perşembe yapılacak 6. Ay ama nasıl bilmiyorum..2. Ay bisey olmadi ama 4. Ayda 38.5 ateş ve 3 gün huzursuzluk oldu .6. Ay çok korkuyormmmm
ikiPrensesAnnesi20 Sedonay biz sadece iki bacaktan olduk o da 2 dozlarmis aşıların üçüncü asi hangi asi cnm
Sedonay Aselask34 ben daha yaptırmadım benim oğlum 5 aylık olcak ama burda öyle görmüştğm olmayadabilir yani
Aselask34 Mylittleponyy evet canım bizede öyle koldan olan 2 ay aşısı yani verem karıştırmış olabilir arkadaş yada yanlış hatırlıyor
Aselask34 Edaomeraktas ne demek neden felç oluyormuş çocuk felçi diye birşey hiç duymadınızmı onun aşısı işte
Sltn01 Edaomeraktas aşının adı çocuk felci aşısı opa diye geçer çocuk felcini önlemek için 2 damla ağızdan verilir . Bu yani
Prensannesiiiii Bizdr bugün yaptırdık ıkı bacak ve ağızdan yapıldı ağızdan olsn cocuk felci aşısı dedi hemşire
bikerem Edaomeraktas gecen ay yaptirdik,iki bacak ve agzina damla seklinde. 1,2 ve 4. Ay asilarindan daha sorunsuz gecti cok şükür