Busevrl 4 aylık bebeğim sadece mama aliyo sütüm azaldı ve kesildi sayılır, kilo alımını beğenmiyorum az alıyor gibi bende ek gıda başlamayı düşünüyorum 4 aylk bebek için ilk önce ne vermeliyim bilgili anneler yardım edebilirmi?
Elffnrr Busevrl kabak havuç ve patates 3gun kuraliyla bunları uygulayabilirsin canım. Ama genede doktoruna sor derim ben. Bı sıkıntı olacağını düşünmüyorum
[silindi] Busevrl daha küçük bebeğin ek gıdaya geçmek için acele etmeyin . doymuyorsa formül mama vermeniz gerekir
Arzum_35 Busevrl bagırsak düğümlenmesi olabilir sakın ek gıdaya geçmeyin daha çok erken mama kullanın hipp 🤙
prensannesi55_ Busevrl Doktorum geçmemi istesi ek gıdaya bebeğim 4 aylık hippin ek gıda mamasını kullanmamı söyledi geceleri yavas yavaş yoğurt kabak patates gun icinde verebilirsin dedi doktorumun onayı ile geçiyorum en iyisi doktorunuza danışın
Browni_61 Busevrl Ek gida erken olablr ama bnde kilo alimini begenmiyrm az gbi bnde hero baby kaşık mamasini almayi düşünmüştüm duraym sürda kullann vrdir belki