Tugce0133 Kızlar benim 2 yaşında oğlum var çişini tuvalete yapıyor ama büyüğünü yapmıyor korkuyor ağlıyor tuvaletten çıkar çıkmaz altına yapıyor ne yapacağımı şaşırdım 🙄 tecrübeli anneler bana fikir verin lütfen 🤷
Mom084 Tugce0133 bizimde kaka görünce omamaz diyo 😆 müzikli klozet aldık bak bu kaka hadi sifona baş diyorum güya kapanınca gidiyor çocuk işte fırlayarak gidiyor 😆😆😆😆
damlahira Tugce0133 Ne güzel ya benim kızımda 2 buçuk yaşında çişini kakasını biliyor ama yapmak istemiyor tuvalete açık açık söylüyor annecim yapmak istemiyorum beze yapıcam diyor. Bende zorlamak istemiyorum ama napicam bilmiyorum
Tugce0133 Mom084 😅😅😅 şaşırdım vallaha ne yapacağımı bilmiyorum 🙄 çişini söylüyor gidiyor yapıyor onda bı sıkıntımız yok ama kakaya gelince çocuğa birşeyler oluyor 😅
Tugce0133 damlahira Tuvaleti eğlenceli bir hale getir benim oğlan suyla oynamayı çok sever mesela ben hep oğlum hadi çişini yap suyu açacağım sana diyorum o zaman yapıyor suyu açıyorum yıkıyoruz tuvaleti çıkıyoruz 😅
Mom084 Tugce0133 Ben şimdi duş aldırdım dışarı çıktı diye banyo sonrası hadi çiş yapicsx dedim oturdu yaptı ama.soylemiyoe ben yakalarsam çiş zamanını tuvalette yoksa işine gelmiyr hemen bitti diyo
Mom084 Tugce0133 3 haftadır soruyorum hayır bitti diyo yalan ha hayır bitti dediği an çise gidiyoruz yapıyor hani bitmişti dediğimde de bitti mi diyo 🙄😆çıldırmama az kaldı