mervealco YelizDmr e bebeğinkini almayın hiç güzel değil. Göğüs ucu kabak gibi belli oluyor göğüs pedi taksanız bile. Trendyol da pier cardinin var Dagi nin var onlara bakın bi onlar daha iyi balenli en azından telli sütyen
YelizDmr gencanne9 teşekkür ederim bende kaplı aldım ama çok rahat edemedim o yüzden hep bol kıyafetler tercih ediyorum
Seda06masal YelizDmr destekli olanında almanı tavsiye ederim canim bende kullanıyorum e bebekten aldım ama göğüs uçlarını belli ediyor simdi bide yaz dönemi bady giyiniyoruz daha çok belli oluyor o yüzden destekli olanından tavsiye ederim
ayseadem YelizDmr bende kullandım güzel ama bebeğiniz biraz büyüsün normal sütyene geçin göğüsleriniz sarkabilir yani balensiz sütyen bralet falan takıyorum güzel ☺️☺️
YelizDmr ayseadem çok alıştım böyle çok rahat geliyor pandemide evden çıkamıyoruz zaten ne gelen ne giden sallana sallana geziyorum evde😊
Ozlemparlak YelizDmr canim kesinlikle tavsiye ederim benim göğüslerim aşırı büyüdü ve ebebekten aldığım emzirme sutyeni cok iyi işimi gördü hem kaliteli pamuklu rahatsız etmiyor hemde çok uygun bence diğer markalara göre
kckkz- YelizDmr bende aldım doğumdan önce ama çok gereksiz bana göre ben hiç kullanmadm normal atlet sütyen gayet iyi emziriyirum
YelizDmr kckkz- zor olmadı mı normal sütyenle çıkar tak arkaya kaçıyor askısı uğraş dur geri giymeye😊
kckkz- YelizDmr yok ben memeyi kaldırıyorum sütyeni atleti az aşağı itiyorum çok kolay hatta yatarak bile emziriyorum 😁
YelizDmr kckkz- çok iyi başarabiliyorsanız 😃benim bebeğim biraz huylu uyanı veriyor onunla uğraşırken uyandırırım
Angel124 YelizDmr benimki belli oluyo ama bol giyinip atlet giydiğimde biraz kapatıyo en kötü dışarı çıkınca yada başkalarının yanında peçete yada göğüs pediyle kapatabilirsiniz
qwrt1245 YelizDmr göğüs pedi kullanıyorsanız bu sütyende sorun yaşamazsınız 3 aydın kullanıyorum gayet memnunum rahat
Gly_87 YelizDmr kup kismi sunger,sungeri saran kismi normal sutyen kaplamasndan, ben ise baslycagm icin beyaz gomlekte fln duzgun duran hemde emzrme sutyenj olan bi model ariyodum bunlar cok isime yaradi