Bebiss123 Merhaba 3.5 aylık oğlum var gece boyu uyuduğu için bezini değiştirmiyorum yatmadan önce değiştirip yatırıyorum sabah uyanana kadar acaba yanlışmı yapıyorum
Teemo07 Bebiss123 bende yatmadan önce değiştiriyorum. Bir sonrakini 3. Uyanışında değiştiriyorum. Ama kakasını yaparsa mecbur değiştiriyorum, o şekilde geri yatırmıyorum.
Bktbll Bebiss123 canim o aylarda elimlw kontrol ediyordum doluysa degistiriyordum simdi 9 aylik olduk temiz bezini takiyorum sabaha kadar kaliyor
Ecrinbzkrt Bebiss123 doluyosa yazık gunah tutmayın pişik olmasın ben o ayalrda gece bır kere degıstırıyodum uyuyo zaten anlamyodu bile altının degıstırıldıgını😊
Dunyaailm Bebiss123 bebeğe göre değişir diye düşünüyorum canım 4 ay 13 günlük kızım bayadır gece değiştirmiyorum işemiyor çünkü 7,8 saat uyuyor kuru oluyor doktora sordum normal dedi değiştirme dedi uyanmadan kilosu da çok şükür iyi 22 paund
cokgezenti_30 Bebiss123 5 buçuk aylık olduk hala arada mutlaka değiştiriyorum sabaha kadar günah diye düşğnğyorum kızçeme
Kk41 Bebiss123 acıpta uykusunu bölemem ilk zamanlar değiştirirdim ama emzirip uyutuyorum.bezini değiştirirsem uykusu açılır
Aliveannesiiii Bebiss123 bende hep öyle yaptım sabaha kadar değiştirmiyorum kaka yapma durumu olmadıkça 10aylık olduk
elifineylulu Bebiss123 Kesinlikle değil canım,gece açarsan ona alışır ve düzeni bozulur zaten..Emdiği için genelde küçük tuvalet oluyor sabaha bezi pişik yapmıyorsa devam et 9 ayı gecti Kızım gece hiç açmadım tavsiye de etmem
Wonder_woman Bebiss123 1 yasında oğlum var bende akşam yatmadan önce değiştiriyorum cok doldurursa altını gece huysuzlanıyor değiştiriyorum onun dısında hiç karışmam 😊
55eren55 Bebiss123 açma canım büyük abdest yapmadıysa ya da bezi sızmadığı sürece nasıl alışırsa öyle gider