sevdeninasafkosu Çevrede herkes o yenmez gaz yapar bunu içme gaz yapar herşeye kimyon dök deyip duruyor. Tecrübeli anneler benim gibi taze annelerle bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🥰
harley sevdeninasafkosu baklagil grubunda olan bütün yiyecekler gaz yapıyor çiğ şeylerde öyle yoğurt süt falan da gaz yapar kısacası makarna ile besleniyoruz😂😂
OyaGny sevdeninasafkosu herşey haz yapıyor herşey biz bu dünyaya emzirirken aç kalmak için gelmişiz 😣
oyaacool sevdeninasafkosu herşey gaz yapar gaz yapan herşeyde fazla fazla süt yapar besinlerinizi kesmeyin sakın sadece miktarını azaltın . Herkesin bebeğinde farklı ürünler gaz yapar bunu siz takip ederek çözmelisiniz 😊
Aysizm sevdeninasafkosu su hariç herşey gaz yapıyo maalesef 😔 çok iyi tecrübe ettim bunu su ve havayla beslendim resmen aylarca
-Ozge16- Baklagilleri akşamdan ıslatırken yoğurt suyu ile karıştırıp bekletiyorum faydası olduğunu düşünüyorum
-Ozge16- sevdeninasafkosu bende faydalı oldu bebeğim için insallah size de iyi gelir araştırın isterseniz bir çeşit asidi alıyormuş sanırım
sevdeninasafkosu Aysizm ben patlıcan yemekleri makarna nugget mantı vs yiyorum gaz yapmadı kimyon döküyorum
Sisi-1 Herseyden azar azar yiyebilirsin bence sonra rezene yada kimyon cayi var onlardan içebilirsin hatta anne icin sut yapan caylarin icinde de var satiliyor internette eczanede