Zeynepugur Kızlar sezeryan doğum sonrası 42. Günüm bugun. Akıntım halen devam ediyor. Bazen pempemsi bazen Kahverengimsi. Geçmek bilmedi. Sizin de sezeryan sonrası kanamanız bu kadar uzun sürdü mü veya duyumlarınız?
yaseminoztrk Zeynepugur 3 ay önce sezeryan ile doğum yaptım o leke hiç kesilmedi üstüne tekrar regl oldum umarım regl bitince o alıntılar da biter 🤷♀️
Zeynepugur yaseminoztrk regl de olmadım siz ne zaman oldunuz kaçıncı gününüzde ☺️ ya kanama tarzı lekelenme olunca ilişki de olmuyor nasıl geçicek bilmiyorum 😔
yaseminoztrk Zeynepugur ben 3 gün önce oldum bebeğim de tam 3 ay 3 günlük. Regl olmayıda dört gözle bekledim gerçekten 😂Evet bizimde olmadı lekelenme devam ettiği için. Ayrıca sürekli ped kullanmakta çok rahatsız edici gerçekten
Nurumsuuuu Zeynepugur Zeynepugur benim bugün 62 anca kesildi galiba. Ama hanefiyseniz 40 gün dolduktan sonra temiz sayılıyosunuz ve ilişki serbest canım
Zeynepugur yaseminoztrk evet sürekli ped değiştirmek o kadar sıkıcı ve yorucu ki bide benim sezeryanım çok kötü geçti plasenta rahmime yapışmış dogum da belli oldu rahmimi kaybetme durumum vardı şükür ki öyle bişey olmadı. O yüzden de kanamam çok oldu bende acaba bu yüzden mi benim ki uzun sürüyor diye düşünüyordum.☺️
yaseminoztrk Zeynepugur yaa çok geçmiş olsun beterinden korusun Allah ❤️ yani benim ki 3 ay sürdü inşallah senin ki o kadar sürmez 🤭