Miskokuluoglununannesi Arkadas lar bebegım 4 ay 13 gunluk televizyon fln cok ilgisini cekıyor aglıyo olsun onu girdimi susuyor. Aranızda izleten var mı
tosbikannesiii Miskokuluoglununannesi 11 aylık olacsk izletmedim canım daldığını gördüğüm an kapatıyorum zAten pek açmam
03122019 Miskokuluoglununannesi 17 aylık son 10 gündür 2 güne bir 10 dakika çizgi film izliyor izletmemeye çalış bence sonu gelmiyor yoksa
Betim Miskokuluoglununannesi 9 aylık hiç izletmedim ben de izlemiyorum o izlemesin diye, babası diğer odada izliyor. Zaten büyüdüğünde engel olamayız daha çok küçük izletmeyin bence
GoGirl Miskokuluoglununannesi 1 yasina kdr hic izlemedi snr bi kac sarki dinlettim ama en guzeli 2 yasina kdr hic gormemesi
Nefes-Princess Miskokuluoglununannesi bence müzik ac ekrani karart ben oyle yapıyorum cocuk şarkıları eğlenceli müzikler aciyorum ekranı da karartıyorum baya sakinlesip oyalaniyor ekrana direk maruz bırakmak bence iyi değil hem daha çok küçük
Nefes-Princess Miskokuluoglununannesi kumanda da ışık gösterisi olan bi tuş var ona basıyorum tv kapalı gibi görünüyor ama ses var sadece . Gün içinde yemek felan yapacağım zaman o şekilde oyalıyorum mecbur . Dinlerken de baya hareketleniyor kendi kendine bağırıp eşlik etmeye çalışıyor ☺
Ultraslan40 Miskokuluoglununannesi gün iÇin de tv açmıyorum, yemek saatlerinde mecbur kukuli açıyorum yoksa asla yemiyor, 19 aylık bebeğim ona rağmen vicdan azabı çekiyorum ama yemiyor yemiyor. Bebeğiniz henüz çok çok küçük, başka bir şey istiyor olabilir tv bilmez bile o aylarda.
Miskokuluoglununannesi Ultraslan40 evet zaten ızletmıyorum da aglarken onu girince hemen susuyo fark edince hemen cevırıyorum zaten
Miskokuluoglununannesi Nefes-Princess tvnızınmarkası nedir acaba varsa ben de yapayım daha mantıklı o sekılde dınlenwsı😃
Nefes-Princess Miskokuluoglununannesi cok özellikli bi televizyonum yok hatta evlenirken en ucuzunu almıştık bence her tvde vardır o özellik ampul göstergesi gibi tuş var ekranı kapatıyor günde bi 20 dk felan müzik dinliyoruz o şekilde
ElmarNarmin Bebeğim 6ay 15günlük . O uyanıkken TV açılmaz. Biz de zaten haftada 1kere izliyoruz eşimle. 2,5-3yaşına kadar TV izletmeyi düşünmüyorum.
Mom042 Miskokuluoglununannesi 4 yasinda ve 6 aylik kizlarik var. Bizim evde tv onlar uyuynca acilir. Acma yazik tum dikkatini ona verir tum gelisimini etkiler. Ben yorgunluk mahfoluyorum kirik ayagimla bile asla agliyo diye acmayi dusunmuyorum sende izletme eminimki sende acmak istemiyosundur canim
Miskokuluoglununannesi Mom042 yok ben de evde yalnızken acımıyorum TV kaynanamla la alt ust oturuyoruz onlar gelince acıkıyor TV e benımkı de gorumce hemen ona bakıyor ben de kızıyorum daha bakmasın dye
Nur2042 2 yaşına kadar hiç izletilmemeli diye biliyorum bebeğim 4,5 aylık şuana kadar izletmedim. Biz tv açınca onu ters yöne çeviriyoruz zaten sürekli tv ye bakan biri de değilim. Nöronları zedeliyor sanırım konuşma güçlüğüne sebep oluyor
sut_kuzusu Miskokuluoglununannesi 2 yaşında bu zamana kadar çizgi film falan açıp hiç oturtmadım o yüzden de alışmadı. Biz tv izlerken gözüne çarparsa bişeyler 5 dk falan bakar o kadar.
Mom042 Miskokuluoglununannesi evet uyar bizimkiler acar acmaz anne izletmeyin diyorum yada araksini donduruyorum yada gormuycek sekilde yere yatoriyorum debelniyor oyle . Siz uyarin lutfen
Miskokuluoglununannesi Mom042 evet uyarıyorum ama onlar da braz eski dusuncelı ya dıyolar nereye kadar ızlemıcek ben de diyorum gttıgı yere kadar😃😃