Esmerim34 Selam kızlar. Beyazları makineye atayım dedim bir tanede beyaz, içinde cok az mavi olan bi battaniye attım bebeğin. Sonucc hüsran 😂 eşimin beyaz gömleği bebe mavisi olmus acaba camasır suyunna yatırsam rengi açılır mı 😂
[silindi] Esmerim34 90 C benim makina da yok en sıcak 60 var olsaydı eğer senin gibi bende bin defa bunu yaşardım🤣😅
Hifaskkk44 Esmerim34 canm vanish kosla beyazlar için leke çıkarıcısı var onu tavsiye ederim benim bebeğimin bir tulumu çöpe atılacak duruma gelmişti neyle yıkadıysam çıkmadı ama vanish kosla ile ilk yıkmada çıktı
Esmerim34 [silindi] hahahahah kız bende yok sanıyodum daha gecen gün farkettim değişik bi uerden ayarlanıyor farketmezolaydım😂
Mommy2b Esmerim34 gömlek kumaşları çamaşır suyuna iyi tepki vermiyor dalga dalga sarı beyaz lekeler olur inan mavi daha güzel 😅
Esmerim34 Hifaskkk44 ama canım yani beyaz gömleğin rengi apaçık bir maviye dönüştü tekrar beyazlar mı ki
Esmerim34 [silindi] damat gömleğiydi😂 dolabı temizlerken bunu bidaha yıkayıp kaldıralım diyr atmıştım😂
Mom7856 Esmerim34 tamam bende bekarken babamın gömleğini öyle yapmıştım çamaşır suyuna batırdım sıcak suda bekletim çıktı
Emilya_97 Esmerim34 Boş verin belki öyle daha güzel olur. Mavi olarak giyer. Bende bi kere yapmişdim sana yeni gömlek aldim diye kandirmişdim🤣🤣
[silindi] Esmerim34 ya o zaman hiç dert etme bir daha evlenecek değilsiniz ya😅bizimki dolapta çürütecek d’s damat aldık bide yazık valla 😅
Esmerim34 [silindi] ya bu da 2 sene sonra daha yeni aldı baktı 😂 saklasam mı acaba bilmiyorum nerde derim
Esilyaa Esmerim34 kurutmadan makinanın en yüksek derecesinde ön yıkama da yaparak + domestos dökerek yıka