Bebeminnie Kivicitoo e bebekte promalt içecek var çoğaltıyor her gün aynı saatte içince ve boll su tabiki
Umut1 Kivicitoo Eğer bebeğinizin gaz problemi yoksa bozayı öneririm bende çünkü baya arttı benim sütüm onu içtiğimde
Edward Kivicitoo kesinlikle tarçınlı su içmelisin resmen benim sütüm oluk oluk oldu işte ucu yara olmasa hiç sıkıntı çekmezdim 🤕
Kivicitoo Bebeminnie bol su rezene ısırgan otu incir suyu ne varsa içiyorum ama maalesef bide onu deniyim öyleyse teşekkürler Edward ilk defa duydum onu da deniyim bari teşekkürler 🙂
Sibellaa Kivicitoo galactago damla 👍 tek geçerim mal içecekleri kilo yapıyor tavsiye etmem still tea ve galactago damla çok faydasını gördüm
Nesooo Kivicitoo evet canım. Ben yatmadan önce 1 tane içip yatıyorum. Hem gece hem de sabah saatlerinde sert oluyor göğüslerim ama akşama doğru tekrar yumuşuyor
Birgaripanne Kivicitoo Dün gece tahinli cevizli kabak tatlısı yedim. Sabah kalktığımda atletim ıslaktı. Uykuda çok önemli.
Edward OzlemDoganay ben su şişeme bir çubuk tarçını ortadan kırıp atıyorum iki tane karanfil koyup içiyorum biraz bekletmen lazım sıcak su falan gerekmiyor
Nihankuzey Tahin pekmez de çok süt yapiyo bi dene istersen bide helva ye bol bol kahvaltılık olan ayrıca süt üreten hormon beyinden salgilaniyo kendini strese sokma yetkiyi diye düşündükçe yetmez sen bol bol sürüm var diye düşün inşallah cogalir
Edward Mss19 benim su şişem var 1lt onu su dolduruyorum içine yarım çubuk tarçın iki karanfil atıyorum en az 2-3 saat bekletip içiyorum. Ben gece yapıp gündüz o suyu içiyorum azaldıkça suyu dolduruyorum 😶