Yigitannesii Kizlar son 1 haftadir ozellikle gunduzleri 2 aylik bebegim aglayarak uyaniyor. Aldigimda sakinlesiyor ve tekrar uyutuyorum. Ciglik cigliga degilde daha sakin bi aglama neden olabilir
Nefes1490 Yigitannesii benmkide 15 gundr aynı strestn ağlıyorum adım aglak anneye çıktı oda herkes diyo ki korkms dye ama nasl bir ağlama çocuk sicriyo bagrark agliyo napicmi bilmyrm ablm abim geliyo abdest alıp okuyolr ama baklm gecr ins
Yigitannesii Nefes1490 yaa kiyamam korkmus diye banada dediler ama bilmiyorum okuyorumda Allaha emanetler
Nefes1490 Yigitannesii amin amin valla bende çok okuyorm ne bileym nedn oldu anlamadm inanki o uyurken iş bile yapamyrm korkudan korkucak diye bugn carsya gttk ona biseylr aldim kız poşetin sesini çıkardı dye uykuda bı bagrdi
Yigitannesii Nefes1490 daha once cok mu sessiz ortamda uyuyodu artik algilari acildi cevreyi daha iyi duyup goruyolar bu ürkütüyodur belki. Sese kalabaliga alistirmaya caliscaz galiba biraz
Nefes1490 Yigitannesii doğdu 13 gün yoğun bakımda kaldı midesinden kan geliyo dye ee orada sessizdi gelincede biz evde anne babayiz sadce evde sessz olnca alsti yani smdide bir ayak sesi duysn korkuyo