elifbirinci Merhaba kızlar bi saat önce hamile olduğumu öğrendim oğlum 3 yaşında ve ben ne hissedeceğimi bilmiyorum 🥰
iki_prens_annesi elifbirinci cokda guzel bakarsn cnm biri kucaginda biri ayaginda 😂😂😂 korkma korkma basta zorlanirsn bebek kendini toplayinca berabr oynayip gezecklr kardes baskadr 😍😍 bu ara buyugu wc ye falan baslamismi baslamadysa ogret dogumdan snra zorlanirsn en buyuk hatam hala cise gidemedk 🙄🙄
elifbirinci Oznuryunus amin tabi bi yandan seviniyorum ama bi yandan da korkuyorum nasıl bakarım diye 😃
Oznuryunus elifbirinci bende 4 aylık kziim var ikinciyi düşünemiyorum bile ilerleyen zamanda inşallah 🤭
masal_momm Oznuryunus valla bende öyle düşünüyorum ne yalan söyleyim bütün enerjimi dikkatimi kızıma vermek istiyorum çok şükür diyorum rabbim olmayanlara versin isteyenlere versin diyorum büyük konuşmayayim ama kızım ilkokula gidene kadar düşünmüyorum 🙏🏻
2kezanneoldu Yanınızda anneniz eşiniz veya başkası yardım eden olursa çok rahat edersiniz tek başınıza baş edemezsiniz dost acı söyler kızım 5 buçuk yaşında küçüğü 2 aylık ben zorlaniyorum valla küçüğü kucaktan inmiyo büyük kızım ben aciktim dio 💚💗
elifbirinci 2kezanneoldu ay evet zor olacak biliyorum ama Allah verir herhalde kolaylığını eşim çalışıyor annem başka şehirde bakalım neler olacak 😀
Agustosbocegi elifbirinci aralarında ki yaş iyi gibi siz korunuyo muydunuz neden bu kedar tepkisiz kaldınız ki
elifbirinci Agustosbocegi ben spiralle korunuyordum sonra enfeksiyon kaptım çıkarttırdık prezervatifle korunmaya başlamıştık nasıl oldu bilmiyorum hiç beklemiyordum ama
iki_prens_annesi elifbirinci insallah cnm bebegin altini degistigini gordugu vakit bezi bırakmaz onun da bezlemeni ilgilenmeni isteyecek
yaramaz_bocegim elifbirinci prezervatif yırtık falan mıydı acaba nasıl böyle bir şey oldu 🤔 biz de öyle korunuyoruz ve hasta olmadım da o yüzden sordum 🤦♀️