Aysek1 Kizlar dun alt komsumla.komsu diyorum insan bile degil.kavga ettik üstüme yurudu.bende panik atagim var.icim cekildi titredim falan.sonuc bugun hic sutum yok.birsuru su içtim yemk yedim gelmedi.napmam lazim cocuk ac
[silindi] Aysek1 ayy ne biçim insanlar var ya keşke bulaşmasaydın aslında en güzeli insanlara susmak uzaklaşmak üzüldüm sütünün gelmemesine belki stresin halen var ondan gelmiyordur sakince bir daha dene yeşillik falan ye ✔️
Linamommg Aysek1 canım ole ınsanlarla konusma anladın kı delı dengesız kendıne zıyan edersın bak etkılenmıssın Alllahın dan bulsun terbıyesız sut veren anneye yurumek nedır takma tamam kafaya cay falan ıc sut verıcı banyo et socak kendıme gel sakınles dusunme
Aysek1 [silindi] ben bulasmadim ki sorunda bu iste.kendisi bulasti ben 3ncu kattayim o benim altimda.ekmek alip gelirken onume cikti.elinde de boruyla.esim geldi.ona da vuracakti beni ottirdi felan
Aysek1 Linamommg hic oonusmadimki mihabbetim yok.tanimiyorum benim bebek arabasinl bizim cikis yerdiydi esime cektirmis onu sonra cicek koymus esimde kenara koymus cicegi.sonra o cicegi biri yolmus bizim ustumuze attilar.
Cennetkoydum Sakin olun sicak bi dus alin dusta yukardan asagi masaj yapin.bol su tahin helvasi yiyin. Bide okuya bilirseniz uhruc duasini okuyun 3 gun
Aysek1 Linamommg evt yolunmus.ben yolmadim bide kose tarafta o goremez.gordum diyo iftira atyo.sabahinda da biz uyurken kapiya gelim cicek yapragi atip arabami yere carpip gitmis.
Linamommg Aysek1 ya sıkayet ederım bak senı polıse gozunu korkut kocan kocasıyla konussun karımı uzmesın sahıp cık karına desın sende kafaya takma ole mal ınsanları bı kere bagır ccgır gozunu korkut bırdaha bulasma koru olur de sonra sende takma kafaya yazık etme kendıne gul gec arsız ol
Aysek1 Linamommg eside vardi kavgada esimle kavga ettiler.daha sogrusu edemediler bile kari izin vermiyor.neredeyse esini de dovecekti.dedim en sonunda esim onu ittirdi beni almak icin onunden gecirmedi beni.aonra kocama dedimki gel ugrasma sunlarla polisi cagiririz dedim.artik geldik onlarda kesti
Linamommg Aysek1 ay bunlar hasta kafadan demek bosber bulasma delılere bıse dede cevap verme ugrasamassın demek sen o manyak kadınla esınıde musalatta etme bosber
Aysek1 Linamommg hasta.ya bide 15 yillik evliymis.cocugu olmamis.cok jassas davraniyirdum dua falan ediyordum kiz.ya ne insanlar var dedim
Aysek1 Linamommg ayrica panik atagim var.bugun ilk kez indim kendi basima inemedim travma oldu bende.ilk defa yasadim boyle bisey.
Ilayda0098 Aysek1 eşine şöyle internetten iki omurga arasına yapılan masaj var bakın yapsın duş aldıktan sonra kuru üzüm kayısı hoşafı iç bol su tüket