[silindi] elifineylulu ben bunj tencere de yapıyorum bildiğin Napolitan soslu makarna sen kaşarı eritmek için fırınlama yapıyorsun harika
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi [silindi] Fırın yemeği pratik olabilir ya da menemen. Marketler 20:00 kadar açık artık
Aryemus_3 [silindi] Şimdi dolabında buzlukta ne sebzen malzemen var ona göre bi menü çıkaralım ortaya
E_saryaninannesi [silindi] fırında tavuk patates ve bulgur pilavı yaptım. Ama kolay sizin yerinizde olsam kızartma yogurtlamasi yapardım ve çay mis ♥️
[silindi] E_saryaninannesi aslında olabilr sarımsaklı yoğurt hazırlayıp tereyağ dökerim üzerine bide sade bulgur pilavı yeterli olur mj bilemedim aaaaa ocağı yeni sildim ama kızartma için🙅
Mom0911 [silindi] bende yapmadım bugün kahvaltı tarzı hafif şeyler yicez. Patates kızartması, sucuk,haşlanmış yumurta,peynir,kaşar ,zeytin ne varsa işte hepsinden, kahvaltı tarzı yapacaz 😁
ipekile [silindi] patates sogan biber patlican kabak yani dolapta ne sebze varsa hepsini dograyip yag tuz karabiber harmanlayip firin tepsisine atin.asiri asiri pratik yemek :)