HiraNurveAnnesiii Kızlar Lierac çatlak giderici serum alıcam internetten ama nerden güvenle alsam bilemedim 🤷🏻♀️ internetten alıp memnun olan varmı ? güvenilir bi site ? trendyoldan alan varsa hangi satıcıdan aldınız acaba ?
Eylulhuma16 HiraNurveAnnesiii lierac catlak kremni almistm hamileykn hepsiburadadn satucisni hatirlamiyom ama benim vucdmda işe yaramadi yine catladm ben hemde baya
Mutlubebis HiraNurveAnnesiii dermokozmetik sitelerinden alabilirsiniz. Dermoeczanem, turuncukasa gibi. Trendyolda falan sahtesi çok oluyor.
baloglum_e Canım hamileyken dermoeczanem.com sitesinden almıştım ürünleri orijinal ve güvenilir bi site çok memnun kalmıştım hem de trendyola göre fiyatları da uygundu
HiraNurveAnnesiii baloglum_e evet gördüm ama orijinal olup olmadığını bilmediğim için tereddütte kaldım .orijinal olduğunu nerden anlıyorsunuz
baloglum_e Uzun zaman oldu alalı ama barkoduyla bakmıştım diye hatırlıyorum eczaneden de aldım kutusu falan aynıydı yani iki defa aldım hamileyken ordan normalde çatlamaya çok müsait vücudum ama bunun sayesinde az çatladım diye düşünüyorum