Balkiz20 Kizlar kirkimiz çıktıktan sonra hem benim hemde bebeğin kontrolü var merak ettiğim kadın doğum doktoru muayene falan mı yapıyor nasıl bı kontrol oluyor daha önce giden var mı sezaryan dogum yaptım bu arada dikişlerle mi baakiyor acaba
Yusufali06 Balkiz20 ben normal doğum yaptım. 45 günde çağırmıştı beni doktor. Dikişlerime baktı rahime baktı alttan muayene ile toparlanmış mı Bi sorun var mı diye.
Ates_mami Balkiz20 rahim dogum öncesi haline dönmüş mü diye bakıyor. O kadar. 3 sezeryan dogum yaptım. İlk 2sinde gittim. 3.yü yapalı 5 ay olmak üzere. 40 da gitmedim. Çünkü ailecek uyuz olduk. O ara da tam pik yaptıgı dönemdi. Çok bulaşıcı oldugu için kimseyi riske atmak istemedim gitmedim. Şuanda Bi sorunum da yok. Uyuz geçti ama bu saatten sonra gitmenin bir anlamı yok heralde
Ezgiasya Ultrasonla karnından rahmine bakıyor dikisine bakıyor korunma yöntemlerinden bahsediyor bu kadar
Mucizem-Sare54 Yusufali06 hadi ya ne güzel bana ultrasonu koydu tamam dedi yerlesmis bisey yok ne dikiş ne alttan muayne baktı
Balkiz20 Yusufali06 ben sezaryan yaptım alttan muayene yapar mı acaba yaa korkuyorum ben çatı muayenesinden sonra
Balkiz20 Cevizlibrownim en korktuğum yaa valla doğum oldu stres bitmedi sırf bunlar yüzünden isteğe bağlı sezaryan oldum ama onunla bilmiyormuş onu anladım bu üzdü şuan
Balkiz20 Ates_mami canım benim ilk doğum ne olur ne olmaz gideyim diyorum ben çok şükür bı şikayetim falan yok toparladım kendimi ama görsün yine de bı doktor