Sibelesen2 Kızlar oğlumda besin alerjisi çıktı. Süt yumurta kuruyemiş ve daha birçok ürünü tüketemeyeceğim. Daha önce bilmeden bunları tüketmiştim ve sağıp dolaba attığım sütler vardı şimdi o sütlere ne olacak üç ay dayanabiliyorsun sanırım dondurucuda
Darkrosewater Sibelesen2 aynen üç ay mecburen atıcaksan yada süt anne olarak vereceksin bizde de süt alerjisi var hiç bişey yiyemiyorum süt ve süt ürünü bulunan dana eti de dahil mecbur diyet yapacaksın canım
Darkrosewater Sibelesen2 ayrıca ben farkettim fıstık fındık ceviz vs yediğimde de mukuslu gürültülü kaka oldu hatta birinde kan da vardı o yüzden yemiyorum onları da sadece çekirdek ve leblebi yiyorum
Sibelesen2 Nuray63 bir aylıkken egzama oldu yüzünde doktor alerjiden olabileceğini söyledi krem verdi geçti ama ara ara yüzü kızarıyordu sonra bezinde kan gördüm nokta kadar içim rahat etmedi ve en sonunda alerji doktoruna götürdüm.
Sibelesen2 Darkrosewater canım bizimde süt yumurta kuruyemiş balık susam yulaf alerjimiz var. Ben de ilk başta yanlış yapıp her şeyi yemeyi bıraktım sonra bunun böyle olmıcağını kabullenip alerji doktoruna gittim ve şuan neye alerjisi varsa sadece onu yemiyorum
Darkrosewater Sibelesen2 bende 25nde randevu aldım inşallah gidicem yasaklardan gidemedik inşallah bizde öğreniriz net olarak çünkü yemeye bişey bulamıyorum moralim bozuluyor
Kalbim01oglum Sibelesen2 kan tahlilinden belli oluyomu alerji bizdede belirtiler var kan tahlili verdik bugun
Sibelesen2 Darkrosewater evet bilmeyince daha zor ben de tatlı istedikçe yulaf yiyordum içine kakao koyup ama yulaf alerjisi varmış mesela oğlumda
Sibelesen2 Kalbim01oglum yanlış bilgi vermeyim bilmiyorum kanla belli oluyor mu bize sırtından deri testi yaptılar
Darkrosewater Sibelesen2 kakaoda da süt ürünü var ama içeriğine bak 🙈 kakaolu kek yapamıyorum o yüzden