Busrminel Kuzum11 hastane tipi medela var onu kiralayın en güzeli o elektrikli çok güzel çekiyor sütü ilk 3 ay kiralamıştım ben yetiyor fazla bile geliyor
Kayram64 Kuzum11 lansinoh kompakt tekli elektrikli göğüs pompasını kullanıyorum gayet kullanışlı tavsiye ederim
SongulTurk Kuzum11 ben manuel aldım gayet işimi gördü fiyatıda çok uygundu e ebebekten aldım. Arkadaşıma gittiğimizde onun elektriklisini kullanmak zorunda kalkıştım çift başlıklı ve farklı hız seçenekleri olan bir model. Sağımı çok yavaştı hiç beğenmedim.
Beycaamommy Bende lansinohun manuel pompası vardı memnun kaldığım için ikili elektriklisini sipariş ettim bakalım İnşallah ondan da memnun kalırım
Beycaamommy Kuzum11 pompanın göğüsü içine alan kısmının çevre numarası var işte 25 mm 28 mm gibi göğsünüzün büyüklüğüne uygun başlık alırsanız çekim gücü çok artıyor lansinoh yedek parça kendi sitesinden temin edebilirsiniz
Ruzgarsmummy Kuzum11 spectra tekli kullanıyorum e bebekten aldım memnunum öncesinde medela kullanıyordum bozuldu