Elmass1 Ayak kıvrımlı yeri 2 aydan beri pişigi geçmiyo doktora gittik 2 krem verdi kortozonlu 7 gün kullan dedi 20 gün geçti üstünden hala geçmiyo. pişik kremi kantron yağı kullaniyirum ama geçmiyo bugün de biraz kanamis ne yapabilirim başka
Sevdadeniz Elmass1 valla canım sudocrem Bepanthol kullanmadığım pisik kremi kalmadi geçmiyordu en son sağlık ocağındaki hemşire arko nemin tüp kremleri var bakkalda satilir ucuz bişey onu bı dene dedi keşke en baştan onu alsaymisim dene sende işe yarıyor gerçekten ☺️
Hilalaktss Elmass1 travozol ve penaten cok iyi geliyor. Tavsiye ederim. Travozol kprtizonlu ama günde 1 yada 2 kez kullanılabilir. Bize cok iyi geldi
Hcy Elmass1 ıslak mendil kullanıyorsanız sıcak suyla yıkayıp üstündeki kimyasallar gittikten sonra kullanmanızı öneririm. Bizim pişik sebebimiz oymuş.
Fatmasagirli Ben zeytinyağı sürüyorum her defasında pişik olmuyor, olunca da bi günde geçiyor. Hem de kakası poposuna yapışmıyor. Arada da bepanthol pişik kremi kullanıyorum
Fatmasagirli Elmass1 Bizim doktorumuz Hametan önermişti aşırı pişik için. Denemediysen bi onu dene belki işe yarar
MinikMucizemmmm Benimde bebeğimin boynunda oluyodu buradan biri lansinoh göğüs kremini önermişti araştırdığımda sitesinde de yazıyordu. İyi de geldi geçirdi fakat boynu pek hava alamadığı için yine olusuyo tekrar kullanıyorum geçiriyor böyle 🙂