Mliya
Aynisi bizde de var cnm 26 gunluk
Deletedmom131
[bilinmeyen] 17 günlügüz bizde de var özellikle emerken
kubraege
[bilinmeyen] refleksmiş o 3 ay sonra geçiyormuş
EmineGneDemir
[bilinmeyen] bizimde öyleydi ilk doğduğundan beri oluyor bugün 3 aylık olduk hatta bugün bile titredi çenesi 🤣
renkliruya
Benim kuzumun ağlarken oluyor.. Herkeste mi oluyormuş.. 🤔hatta titrek çenelim diye seviyoruz eşimle.. Çok tatlı oluyor kuzum.. 😊
Momofaboy
renkliruya bizimkide öyle ağlarken titriyor pek sevimli oluyor sıpa😁
LiviyaDesor12345
[bilinmeyen] normal canm bnm bebegimde 4 aya kadar agladigi zmn cenesi titrerdi suan 8 aylik cene titremesi yok tam olarak hangi ayda ortadan kayboldu hatirlamiyorum
Mliya
Oyle de tatli bi titrwmeki aliyim agzini yiyeyim istiorum. Masallah kuzularimiza ya
Duruyaman
[bilinmeyen] yeni doğduğunda benimkinde öyleydi. Dr götürdüm normalmiş. Sonra düzeldi
Akin
[bilinmeyen]
[bilinmeyen] uyurkenmi yapıyor bunu
AliyeAsel
[bilinmeyen] valla canım bizde hamileyken canın bişey istemiş yememişsin ondan olabilir derler ama geçiyor meraklanma
Sevda
[bilinmeyen] bizdede genelde emerken yapıyor sorun olabilecek bisey degil😊
Mhlkoyku
[bilinmeyen] bi 73 günlüğüz hala devam ediyor.
Sevda
[bilinmeyen] aynen bende çok gülüyorum taklit ediyorum bide 😂
Damladerin
[bilinmeyen] obi refleks olabilir bebekte
Esinkrglle
[bilinmeyen] canım onu doktor söylemişti bize arada yapar refleks olarak henüz kaslarını kontrol edemiyo çünkü üşüdü sanıp korkmayın diye. Normal yani merak etme 😊
renkliruya
Momofaboy aynen yiyesi geliyor insanın.. 💙
Zeliha
[bilinmeyen] biz 2 ayligiz bizimde bazen oluyor cene ve bacak titremesi
Kubra34
[bilinmeyen] Nekadar doğru bilmiyorum ama anne hmileyken istediği bir şeyi yiyemezde çene bebekte titrermiş der kaynanamlar.Eşime hamileyken et çok istemiş fakat yiyememiş eşimin çenesi hala titriyor
Gurbettebianne
[bilinmeyen] ilk zamanlar olur sonra geçiyor canım