Tugcecivan Kolyesini almadım bsey olur diye bilekligini de ayağına takicam bir yerde görmüştüm öylede oluyormuş yanlz sağ ayak sol ayak farkedermi kullananlar nasıl kullanıyor bide yarın falan gelicek gelince ne işlem yapmam gerekiyor mu
ElmarNarmin Tugcecivan Ben de ayağına taktım. Ama yazın çorapsız olunca çıkarıcam, koparır yutar diye korkuyorum
Darkrosewater Tugcecivan ben kolye almıştım ama bileğine taktım 4 ay kadar attık eller ağızda onu da ağzına sokmaya başladı diye boynuna yaptım şuan sıkıntı olmuyor boynunda kolye alabilirsin daha iyi
bikerem Tugcecivan sol ayak kalp tarafi oldugundan dsha uygundur,urununuz gelince 1 bardak suya 2 yemek kasigi tuz atip karistirip,bu suda sabaha kadar bekketmenuzi tavsiye ederim
Aybersa Tugcecivan Ben kolyesini bile kaybettim ki ayaktan çok çabuk kaybedersin,kolye al, bir sakınca olmuyor zaten ağzına değecek kadar uzun olmuyo r🌺
Tugcecivan Darkrosewater Kolye daha riskli diye almadydn bilekligide ayak bilegine takım zaten inşallah nei sknti olmaz peki faydasını gordunz mu grckten
Darkrosewater Tugcecivan ben gördüm şahsen öyle çok huysuzluk olmadı ilk dişini çok kolay çıkardı ikinci biraz zorladı o da gece sık uyanmalar şeklindeydi birde acısına biraz ağlıyordu bazen calpol verdim uyumadan önce rahatlasın diye o kadar
Tugcecivan Darkrosewater Bizimde tam o dişinin çıkacağı yer beyazlams sivilce gibi olmuş ne zman çıkar acaba herlde di patlams ve aşırı huysuz inşallah benimde bileklik bugün yarın gelecek belki faydasını goruruum ilerleyen zamanalr için
Tugcecivan Aybersa Vala bileklik sipars ettim bugün yarın gelir ne bilim benim çocuğun yanaklardan gıdısı görünmüyor pek şey yapamadım o yüzdn 😁
serap6155 Tugcecivan ayağa takılan gaz için boyna takılan diş için demişlerdi bize ben ikisinin e kullandım ayağa çorap içine takıyorum diğeri de boynunda 5 ay 25 günlük doğduğu günden beri takıyorıö bi sıkıntı yaşamadık🙈ilk aldığımızda bir işlem yapmadık ama aldığımız yer 6 ayda bir bir gece toprağa göm kötü enerjiyi alsın toprak dedi bazı arkadaşlarda akan suda yıkıyorlarmış🙈
Tugcecivan serap6155 Hmm bunu duymamıştım bak ben her ikisininde aynı etkiyi göstereceğini düşünmüştüm hemdise hem gaza fayda edicegini
serap6155 Tugcecivan bize alırken öyle dediler aslında vücutta bir yerde varsa komple fayda eder yani bize satan kişi satmak içinde öyle demiş olabilir🙈🙈
Tugcecivan serap6155 Bncede 😁 sonuçta ikisinin de taşı aynı kolyesinde bileklgiininde mantkli düşünürsek takılan yer farketmez 😁
UraSsmom Tugcecivan Benim aldığım bayan kolye daha iyi demişti ayağına taksam mı diye sorduğumda. Anlatmıştı bişeyler ama hatırlamıyorum şimdi mantıklı gelmişti 9 ay oldu alalı kolye takıyorum