bluem kendin küçük çaplı altin hesabı actim suan dan karda bu iste kar etmek icin al satmi yapmam lazim deneyimli anneler yardimci olurmusunuz
Mom8732 bluem altında al satta kar etmeniz için çok büyük miktarlar yatırmanız lazım aksi haldi kazandığınız para işlem ücretleriyle çöp oluyor. Uzun vadede elinizde tutmanız daha kârlı olacaktır
Zeynepzey bluem ben bireysel emeklilik yaptım ve altın fonunda dedikleri gibi bazen düşüyor bazen çıkıyor ama bir yandanda bireysel emeklilik ilerlemiş oluyor
bluem GoGirl kardayken satip dustugunde almayi dusunmustum ama birazda korkuyorum bilemedim oylece biraksammi yillarca durmasi dahami iyi olr
GoGirl bluem sıkı takip etmeniz lazim bazen uzun sure zararda kalabilirsiniz ama uzun vadede beklemek altinda hep kazandiriyor
SonSerce Altın uzun vadede kazandırıyor. Alın koyun ve unutun. Al satla kazanmanız için miktarın çok olması ve anlık takibinizin olması gerekir.
Mom8732 bluem evet işte kazanan her durumda ya kuyumcu ya bankacı oluyor. Uzun vadede külçe altın almanızı tavsiye ederim. Satarken hem çok fark olmuyor
momofemir Valla sizin yerinizdr olsam hesap açmazdım çünkü çok fark oluyor alım satımda. Ben altin hesabimi kullanmihorum artik. Direkt kuyumcudan aliyorum. Yastik alti…guvenlikli sitede oturuyoruz heryer kamera ona da guvendim acikcasi
bluem momofemir byle bir imkanim yok malesef bende yoksa kuyumcudan alacakdm ama guvenlik amaciyla bankadan aldim
Zeynepzey bluem hem kendi adıma bireysel emeklilik yapmış oluyorum ileride ekstra emeklilik için hemde altın fonunda olduğu için altına göre param değer kazanıyor