Ece-su Arkadaşlar bebeğim 7 aylık ağzını doğru düzgün açmıyor ne verirsem bir kaşık sonrası çöp siz neler veriyorsunuz kaç öğün olarak öyle olup sonradan düzelir mi
Yasamasebebim Ece-su kızım 15 aylık durum aynı ama ilk zamanlar her şeyi yerdi dişler çıkmaya bir başladı hiç bir şey yemiyor 🤧
Kk41 Ece-su 15 gün oldu başlayalı biz de öyleyiz hiçbirşey yemek istemiyor zorla zorlamakta istemiyorum bir kaşık dan sonra asla açmıyor ağzını tadımdayız
Kayram2808 Ece-su benimki 8bucuk aylık daha adam gibi öğün yemiyor zorla bi kaç kaşık aliyor, günün tamamı nerdeyse emiyor, sorun etmiyorum artık,ilk başlarda üzülüyordum, yemezse napiyim zamanla yer heralde
Cheddar Ece-su eğer diş zamanı ise kaşık reddi olabiliyor biraz önüne koyun birazda siz destek olun o mıncıklayıp yemeye çalışırken sizde yedirmeyi deneyin elinizle
Cheddar Ece-su katı gıdayı da reddedebilir deneyin yine de ama. Pankek, omlet yapın parçalara ayırın kavrayacağı şekilde eliyle. Onlara emerek yiyolar. Sebze olarakta parmak gıda hazırlayabilirsiniz. Kabak, havuç patatesi haşlayıp parmak büyüklüğünde koyabilirsiniz.
151120 Bizde de kendi isteği dışında hiç bir şey yemiyor farklı çorba tarzlarını mesela sadece kabak çorbası tüketmek istiyor sabah kahvaltıda da labne ve yumurta başka hiç bir şey yedirmiyorum 6 aylığız
Ece-su 151120 bizimki bir kaşık yiyor anca her türlü şeyi denedim sadece süt istiyor herkes de bu çocuk aç diye diye kafayı yediriyor bana napim yemiyor
151120 Ece-su valla benim kızıma da sürekli kilosu az diyıip duruyorlar hiç 6 aylık gibi değil diyorlar amannn yıldım bende