Srhtzlyh Merhaba hanımlar. Kızım 4 ay 4 günlük oldu bugün 4. ay aşılarını yaptırdık. Doktor vegaferon damla verdi günde 4 damla kullanın diye. Bi baktım zararlı diyenler var kullananlar var kafam karıştı. Siz kullandınız mı?
Cheddar Srhtzlyh kendi doktorumuz ve aile hekimi de önermedi. O yüzden bestiron kullanmaya başlamıştık. Doğal içerikli olduğu için diş lekesi, gaz, kusma vs yapmıyodu
Mariposa Srhtzlyh doktorunuzu dinleyinn lütfen. Bazılarına göre bütün ilaçlar aşılar vs hersey zararlı.
3children1mom Srhtzlyh Kullanma canım.. Banada verdi direk çöpe attım. Ocean’a başladık. 4. aydan beri hem, d hem hem de demir ilacını ocean kullanıyorum ☺️
Mavilii 3children1mom bizde ocean kullaniyorduk ama hiç bir işe yaramamış bebeğimin demir depoları bomboş cıktı 🤷♀️ çoğu kişide aynı sorunu yaşamış. Bebeğinizin kan değerlerine baktirdiniz mı hiç yani siz de aynı sorunu yaşamayın die söylüyorum 🙂
3children1mom Mavilii En son 6. Ay aşısında bakıldı iyi çıktı ama elleri ayakları bazen soğuk oluyor. Şuan 7ay 3günlük .. Şimdi ne kullanıyorsunuz
Yarim_Kilo_Kiyma Srhtzlyh Sağlık ocağındakileri tavsiye etmiyorlar içerik olarak zararlı olan maddeler bulunduğu için ücretsiz olunca devlette böyle oluyor. İmkanınız var ise özel ilaçlar var sıfır katkısız onlardan alabilirsiniz
Yarim_Kilo_Kiyma Srhtzlyh Rica ederim. Vitagil kullanıyoruz biz 65 tl ama dikkat edin özel ilaç olduğu için bazen eczanelerde fiyatı değişebiliyor. Çabuk l bitiyor bu ilaçlar çünkü