Kevser0608 2 aylık bebek çok aşırı gaz sancısı var ilaçlar fayda etmiyor karnı sis gazını yapamıyor acil onerileriniz varmı
Ozlemtgrlll Kevser0608 benimde öyleydi de nurse harvey şurubu cok iyi geldi sende dene istersen birde maflor damla.bir kullandım kurtardı bizi
Symailay Kevser0608 biz duşa sokuyorduk masaj yapıyordum damla veriyordum bazen de 2 çay kaşığı kadar kimyon veriyordum karnına yoğurma hareketi yapın bisiklet hareketi falan çok iyi geliyor
Mavsmm Kevser0608 benimde ilaçlar işe yaramıyor sabah akşam ayağının altına acı elma yağı sürüyorum o çıkartıyor gazını sabah sürdüğümde gün içinde akşam sürdüğümde gece mutlaka çıkarıyor yoksa sancı çekiyor devamlı
_alparslanm Benimde olgum 1 aylık çok gazlı relactaz kullandım 2 şişe o bitti şimdi sap simplex aldım onu deneyeceğim. Nurse harvays ya çok iyi diyorlar
etipuf Arelinannessi 1 fincan ılık suya 1 çay kaşığı kimyon çok az toz şeker 1 tutam ( kesme şekerin çeyreği kadar ) ekleyin bi kere fokurdatın sonra süzün 1 veya 2 çay kaşığı ılınanınca verin