Yalp Kızlar merhaba geçen yıl pandemi hamilelik derken tatil yapamadık bu sene de çocukla iyice yorulduk derken tatili hak ettik. Tatile gideceğimiz tarihte Oğlum 1 yaşına girecek çocukla iyi vakit geçirip her şey dahil plajı vs genel özelleri iyi olan otel tavsiyeleriniz var mı ?
mycutebaby Yalp biz kamelya World collection gidicez Tatil köyü gibi Kocaman içinde 3 tane otel bulunuyor ve bunların hepsinden yararlanabiliyoesunuz Kocaman bahçesi aquaları falan baya iyi Herşey mevcut bi bakın isterseniz
BATURALisMOM Yalp bellis deluxe otel. Bizim balayi otelimiz. Jasmin göl evleri bölümünde kalmistik. Odanin önünde kendine ait havuzu var. Hemen yanında cocuk havuzu var. Odalar genis ferah. Şu pandemi doneminde sahile inmek veya herkesin girdiği havuza girmek zorunda değilsiniz. Biraz pahali ama imkaniniz varsa kesinlikle araştırın derim.
Yamanikko Yalp kesinlikle voyage. Geçen sene antalyaya gitmiştik. Bu sene bodruma gideceğiz. Temizliğiyle, personeliyle, yemekleriyle enfes kaliteli bir yer gözüm kapalı herkese tavsiye ederim. 11 haziranda yine gideceğim 4 aylık bebemle🤣🙏🏻
Kuzeybabyy Yamanikko balayında voyage bodrum torbaya gittik hayran kalmıştık tam bebek oteline uygundu 🥰
OncedenGurme Yalp trendy lara’ya gideceğiz temmuzda. Daha önce gitmedik ama turizmci tanıdığımız önermişti
Yamanikko Ssssraa valla ben aşılıyım beni kenara ayırıp öyle yüklensinler🤣 (aşılıyımda ne kadar kırıcı bi tabir🤣)
Cansu03072020 Yalp bende sizinle ayni durumdayim pandemi nedeniyle normalde 9. Ayima kadar calisacakken 6. Ayımda is yerimden ayrıldım sonra doğum e malum pandemi bebek oldukça sıkıcı ve bunaltıcı geçti ve Kurban Bayramı tatili boyunca 1 yaşına basacak oğlumuz ile ilk tatilimiz icin granada luxury den rezervasyon yaptırdım her sene derin araştırmalar sonucunda iyi ve kapsamlı bir otel bulmaya çalışırım ve tatil beldelerinde ki birçok otel Hakkında fikir sahibi olan biri olarak ve otel isletmecisi olan arkadaşlarımdan aldığım bilgiler doğrultusunda bu sene bu otelde konaklamaya karar verdik göz atın derim. Standartların üstünde.Şimdiden iyi tatiller dilerim 🌸
Cansu03072020 Ssssraa selge beach mükemmel bir aile oteli yanlış hatırlamıyorsam alkolsüz ultra hersey dahil bay ve bayan havuzları ayrı degerlendirebilirsiniz🙏🏻💐
Cansu03072020 Ssssraa annem de yanımda onuda dahil ettim sohbete ve onunda fikrini aldım eski bir otel isletmecisi olarak o da wome deluxe dedi ben bir bilgiye sahip değilim açıkçası o otel Hakkında ama google dan arattırdıgımda selge den daha konforlu olduğunu fark ettim onada bakabilirsiniz rica ederim iyi tatiller dilerim 🥰💐
Ultraslan40 Kesinlikle voyage otelleri. Belek ve sorgunu özellikle öneriyorum. Türkbükü Bodrum da çok güzel.😍