snowflake doktorum bephantol kullan dedi dedigi gibi de kullaniyorum ama geçmek bilmiyor bacaklarında da var poposunun üzerindede başına gelen varmı
Mommm44 snowflake bukadar değildi benim kızda sadece yüzünde vardı bide doktor alerji dedi süt ve süt ürünlerini azalt çikolta ve kesinlikle gofret kek yeme demişti
Ceren255 snowflake canm benim kızıminda boynunun altında pişik vardı krem kullandıkça daha kotu olmuştu hic iylesmedi pudra kullandim bi günde geçti ama bebeğinin yüzündrkil alerjik gibi bephantol pişik kremi diye biliyorum bence başka doktora daha götür
Mom042 snowflake islak temre gibi genellikle egzama deniliyor zaten islatms . Besin alerjiside olabilir kurban olurum daha minik kus
Zuhallkahraman snowflake yüksek ihtimalle alerji bu. Çok geçmiş olsun. Bi alerji Dr görünün. Benimde bebeğim de vardı fakat bu kadar değil
sedefzeynepx snowflake Merhaba. Benim oğlumun da yüzünde ve vücudunda aynı şeyler çıktı. 2 doktora götürdük. Biri alerji dedi ama test yapmadı. O doktor süt ürünlerini ve yumurtayı kesmemizi önerdi. 2 hafta ben de yemedim. Şampuanımızı ve yağımızı sebamed ile değiştirdik. Bir de alerji kremi ile alerji damlası verdi. Damla zyrtec krem de locoderm. Bu süreçte döküntü geçti. Sonra Bezmi Aleme gittik. 32li test yapıldı. Hiç bir şeye alerjisi çıkmadı. Hala neden öyle oldu anlamadım ama mutlaka doktora gidin. Ve cildini nemlendirmeye özen gösterin 🙏🏼 Güneş, polen gibi şeylerden de olabiliyormuş.
snowflake sedefzeynepx duş dan sonra çok kabarıyor acaba şampuandan mı diyip şampuanı kestim ama yine kabarıyor ve gün içinde hep böyle kızarık
Esrayd snowflake alerji gibi gözüküyor bizimde böyleydi sür ve süt ürünleri paketli gıdalar tüketmeyin gözlemleyin bi süre
Ygz snowflake alerji büyük ihtimal bi 15 gün süt ürünleri,paketli gıdalar,tahin,susam,domates,hayvansal gıdalar (sucuk salam et) gibi ürünleri kesin bakalım geçmeye yönelcek mi
Esrayd snowflake bizim bu kadar çok değildi ama diyet yaptım ve sabah akşam nemendrdim geçti ne kadar süre de geçtiğini hatırlamıyorum maalesef. Çook geçmiş olsun kuzuya