Leylayunuss Kızlar elektrikli süt sağma makşnesiyle dğn sağım yapayım dedim 30 cc bile iki göğsümden çıkartamadım ben mi beceremiyorum elimle sıkınca gelşyo beneğim emerken lık lık seste gelşyo okadar az olduğunu asla düşünmüyorum
Melek-8910 Leylayunuss ben covidde emziremiyomen sağıp atıyodum ilk seferde benim de az gelmişti tribe girmiştim hatta ama ablam göğüs makinaya da alışma süreci var dedi dediği gibi de oldu ikinci üçüncü de daha fazla çıkmaya başladı yani göğsün bi süre sonra onun da temposuna cevap vermeye başlıyor
Vyildz Leylayunuss 5ay kullandım ilk 2kere sagdigimda az gelmişti ama sonra temposuna alışınca tamamen butun sütümü sagabildim bebek emdiği gibi gelmiyor ilk kullanımda
Karanelo Süt sağma makineleri beneğin emdiği kadar çıkarmaz canım. Ben manuel kullandım sütüm dolduğunda gayet etkiliydi
alvyldz Leylayunuss Yok kuzum montaj bağlantılarına dikkat et bi yerde bi hata olabilir yanlış takma vs bende ilk başta beceremedim eşim taktı parçları ondan olabilir yoksa 10 dakika sağıyorum pratik oluyor