Yagmur98 Meraba kızlar epilasyon lazerden anlayan var mı acaba ankaradayım kızılayda 2 yer buldum biri 10+6 seans tum vucut ipl dolphin buz lazer diğer yer ise alexander buz lazer 10+2 seans tüm vücut ıkiside 1000 lira ıpl yi araştırdım kıl köklerini uyutup bi kaç sene sonra tekrar çıkartıyo diyolar gerçekten anlayan varsa yardim etsin luften kafam çok karisti
AslihanElif Yagmur98 önce alexanderla başladım sonra buz lazere döndüm bacaklarım komple bitti 3 senedir çıkmıyor koltuk altı kol ve bikini bölgeside çok az belirli yerlerde tüy gibi çıkıyor 1 senedir gitmiyorum pandemi+hamilelikten. Bi çoğalma yapmadı bende ayrıca fiyatı çok iyi 🙊
PembePelikan Yagmur98 ıpl önermiyorum yıl değil iki ayda geri çıkıyor,, alexander daha iyi ama artık güzellik merkezlerinde kullanılmıyor diye biliyorum, sağlık merkezlerinde yapılıyor fiyatı çok uygun bence iyi araştırın
Yagmur98 AslihanElif alexander ve buz lazer farklı şeyler mi kadın bana alexander buz lazer makinamiz dedi
Lidya-t Beş yıl önce tüm tüylerden kurtuldum tekrar çıkmadı hiç bir yerimde.İkisinide denedim 10 seansta bitmiyor sonra tekrar buz lazere gittim bir kaç seans sonra bitti .
irem-355 Merhaba ben lazer epilasyon uzmanıyım tek soylebilecegim hangi lazer türünü kullanırsanız kullanın asla tamamen kıllarınızı yok etmez tam olarak size söyledikleri şekilde sadece uyutur kıl köklerinizi ve bunu sene olarak söylemekte çok zor çünkü tamamen sizin kıl köklerinizde alakalı bir durum
irem-355 Yagmur98 alexandrite buz lazer diye bir şey yok ya buz lazer (diod) yada alexandrite lazer vardır
irem-355 Cheddar kesinlikle 😊 bi tanıdığımında sizin gibi 5 yıldır çok nadir kılları çıkar şanslısınız 😊
irem-355 Yagmur98 alexandrite lazer açık tenli kişilerde etkilidir koyu bi tene sahipseniz cilt renginizde değişikliklere sebep olabilir buz lazer diod genelde her cilt tipinde kullanıldığı için çok daha avantajlıdır
EmineYilmaz Cheddar nurum kaç paradır o bende bu hafta fiyat araştırmaya çıkacaktım nasipse diğer ay başlıyorum lazere
Yagmur98 irem-355 iyiyce kafam karıştı valla ama ıpl dolphin buz lazer tüyleri uyutuyo diyolar doğru mudur
irem-355 Yagmur98 yukarıda da belirttiğim gibi tüm lazer işlemleri kıl kökünü uyutur fırsat bulduğu ilk anda da tekrar çıkar şu şekilde örnek vermek gerekirse allah korusun bi rahatsızlık geçiriyorsunuz ve ilaç kullanmak zorunda kalıyorsanız hormonların işleyişi değişeceği için kıl köklerinizin tekrar aktiflenmesi kaçınılmaz tekrar belirtmek isterim ki herkesin kıl kökü ve vücut yapısı bir değil