Mavimsimizz Merhaba kızlar, bebeğim 10 gün sonra 5 aylık olacak anne sütü ile besleniyor. Bulunduğum yerde havalar çok ısındı su vermem gerekir mi acaba
3children1mom Mavimsimizz Anne sütünün içinde su var gerek yok kuzum. Ama ek gıdaya başladıysan mutlaka ver.☺️
ikicocukluAnne_ Mavimsimizz ben meme mama gidiyorum her mama sonrası veriyorum sıcak havalar geçen ağlaya ağlaya bi hal oldu su ver dediler 3 çay kaşığı verdim sustu daha da istedi anne sütünde olsa da büyüyor artık gerekli bence
ugursuzsafiye Mavimsimizz valla dogdugundan beri veriyorum az az da olsa suan 6 bucuk aylik biberon yaninda istedigi kadar iciyor💘
biregesevdasi Mavimsimizz ben 5 ayından beri veriyorum canım ne kadar içerse içiriyorum kendi bırakıyor zaten biberonu
Zeynep5858 ikicocukluAnne_ selamlar meme mama veriyormuşsunuz ya mamayı nasıl verdiniz kızım doymuyor sanırsam mama veriyorum almıyor kaşık biberonla veriyorum onuda almıyor
duru2603 Ek gıdaya başlamadiysaniz gerek yok sıcaklar diyorsanız daha sık meme teklif edin. Mama kullanıyorsanız az biraz verilebilri diyor doktorlar ama sorarak kullanın yine de
ikicocukluAnne_ Zeynep5858 normal biberonla veriyorum anne memesine yakın olan red de yapmıyor lansinoh marka
ecemm-6161 Mavimsimizz ver canım bak 4 doktura gittim çocuğa su veriyormuşsun dediler ver böbrekleri mafoluyır oda insan suya ihtiyacı vR böbrekleri bağırsakşatı Calışması gerek kimseyi dinleme ben doktor tavsiyesi ile hep veriyorum halen daha devam ediyorum
Tatliheyecan Mavimsimizz doğduğundan beri bir çay kaşığı veriyorum son bir aydır 2-3e çıktı 3.5 aylık oğlum şuan