Susamanne Merhaba düzenli sağım yapanlar gerçekten sütü artirici bir etkisi varmis yazabilirler? ben 2 haftadır 2-3 saatte bir sağım yapıyorum gecede kalkıyorum bir kere ama sutumde bir artış olmadi
anymtir Susamanne Canım 5 aylık kızım var ilk günden beri emmedi hep sağarak verdim 3 saatte bir sağdım zamanla daha da arttı bana da kesilir bebek emmeyince dediler hep ama dinleme kimseyi moral bozukluğu çok etkiliyo hatta fazla bile geldiği oldu dondurucuya bile attım sakın vazgeçme sürekli sağ
Betim Susamanne adı üstünde düzenli sağım 1 ay gözden çıkartın öncelikle ☺️☺️Aklınızda hangi soru varsa sorabilirsiniz detaylıca cevaplarım 9 aydır sağıyorum 🤩hatta şu an sağıyorum
[silindi] Susamanne elektrikli ve mochi ile düzenli sağdım hiç bir azalma olmadı düzenli ve sağlıklı beslendim bol yeşillik ve protein ağırlıklı en az 3 litre su tükettim bolcada süt arttırıcı
gizemli_213 Ben iki saatte bir sagardım gecede aynı şekil bebegim benim gögsümü tutmadı ilk 15 gün hep sagdım verdim ve arttı sütüm
Kader51 gizemli_213 bizde suan 16 gunluguz bebek tutmuyo gohsumu 2 saate bir sagip veriorum ama herkes sutun kesilir diip duruyo sinirimi bozuyar kesilir mi cidden acaba
Susamanne Merhaba düzenli sağım yapanlar gerçekten sütü artirici bir etkisi varmis yazabilirler? ben 2 haftadır 2-3 saatte bir sağım yapıyorum gecede kalkıyorum bir kere ama sutumde bir artış olmadi
Susamanne anymtir ne güzel benim o kadar cikmiuo yani dolaba koyacak hatta buzluğa koyacak kadar hiç çıkmadı, sagimdan sonra direk bebeğime veriyorum çıkan miktarı zaten 😪 birde hiç artmadı hep aynı miktar cikiyor
srpgnr Bende sağmak istiyorum ama sağarken süt gelmiyor fakat kızım emiyor doyuyor kilo artışı ve çişli bez sayısı normal işe başlayacağım zaman sağmam gerekecek ne yapacağım bilmiyorum
Ahenkbebek Betim kaç dk sağım yapıyorsunuz acaba . Bebeğim aktif olarak emiyor ve sağım da 10dk dan Sonra süt kesiliyor
Brnily Betim ya ben kiwi elektrikli ile sagiyorum tüm gün gelmiyor artık sütüm makineden mi kaynaklı acaba 40 dkda 60ml zor çıkıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Susamanne Betim cok teşekkür ederim, bende yaklaşık 3 haftadır düzenli sağım yapıyorum, cok fazla bir artış olmadi, bayadir çıkan miktar aynı, acaba düzenli sagmasammi diye düşünüyorum bende 2 saatte bir cok zor oluyor gercekten
Betim Ahenkbebek maşallah bebeğe emiyormuş ne güzel ☺️☺️15 er dakika her iki göğüs.. süt kesilebilir sağım yaparken sonra yeniden akmaya başlıyor siz 15 dakika dolmadan makineyi kapatmayın
Susamanne Betim aaaa bunu bilmiyodum, ben de 10 dk sagip bırakıyorum daha doğrusu sut gelmeyince bırakıyorum bazen 8.dakikada , belli bir zaman sonra tekrar mı geliyor?