Ebrar08 Arkadaslar merhaba 3 gun once doktora gittik rutin muayeneye kizim tam 5 aylik sadece anne sutu aliyor doktor kabak, brokoli, avokoda evde yapilmis yogurt verebilirsin 3 gun kuralina uyarak dedi ama bnm bildigim 6 aylikken baslanmiyomu ek gidaya basina gelen varmi 5 aylikken baslyn varmi boyle ek gudaya ben kararsiz kaldim da 😒
SieisteineMutter Ebrar08 sana yedir demiyor ki tadımlara başla diyor 3 gün boyunca 1 tatlı kaşığı yoğurt ver günde 1 kere 3 günün sonunda bebeğini gözlemle alerji yaptımı dokundu mu vs. gibi bizde 5 ayını doldurduğunda başlayacağız
Ebrar08 Hayriyedeniz bi sorun olmadi degilmi neyle basladnz ilk once mesela haslayip ezip birazda zeytinyagi dok dedi ama sizdemi oyle yapmistnz
Hayriyedeniz Ebrar08 ben ilk yoğurtla başladım ama daha sonra yumurta sarısı peynir öğlenleri de yoğırda sebze yada meyve ekledim bi sorun yasamadık şükür
Hayriyedeniz Ebrar08 yok ben aventin buharlı pişiricisini aldım onda buharda pişirip çatalla ezip çok az da zeytinyağı koyup veriyorum çok şükür hiç red yaşamadım
Hayriyedeniz Ebrar08 ilk önce kabak verdim sebze meyve olarak da armut verdim şimdi hepsini veriyorum 3 gün kuralı uyguladıktan sonra
Mlsyldz Hayriyedeniz yumurta ve peynir icinde 3 gun kurali uyguladnzmi peki yoksa direk verdnz mi ve yumurtayi birazda olsa sivilastrdnzmi kati oldugu icin yutmasinda sıkıntı oldumu
Hayriyedeniz Mlsyldz 3 gün kuralı uyguladım tabi bize sabah hippin 5 tahsilli bi kahvaltılığını önerdi onu mama ile sıvılaştırıl içerisine ekleyip veriyorum henüz