Gkcerhan Merhaba kızlar bebeğim ilk dişini geçen hafta patlatmıştı, acaba ikinci diş hemen arkasından mı çıkıyor yine iki gündür çok çok huysuz. Acaba ikinci alt diş geliyor olabilir mi
hunilimomm Gkcerhan beyazlık felan var mi alt dişlerde canım benim kızım hep birlikte çıkardı 4 5 tane
AslihanElif Gkcerhan galiba diş..ilk dişini farketmedik bile ama bu 2. Çok zorluyor şimdi onunda ucu çıkmış gün içinde çok ağrısı oluyor huysuzlanıyor 🥺
Gkcerhan hunilimomm canım damaklar baya şiş alttakiler. El hep yanlarda zaten deli gibi kaşıyor, kac gün arayla çıktı acaba hepsi bir anda mı
hunilimomm Gkcerhan dıştır o zaman canım bizim ki ilk 5 tane çıkarttı 3 üstte 2 alta 1 ay sonra 2 tane Altan çıktı hepsi aynı anda geldi bunlarin sadece dişleri çok kaşınıyordu el sürekli orda babasının elleri biraz daha sert olduğu icin o mesaj yapardı işten gelince
Gkcerhan hunilimomm bir anda kurtulmaları daha iyi yaaa inşallah oğlumda çıkarır hemen, iki gündür çok huysuzz
yusuff_ AslihanElif biz 1 yasina girdk hâlâ disimiz yok alttan 4 tane beyazladi ustten 2 ama cikmyor cikamyor🤦♀️🤷🏻♀️
Gkcerhan AslihanElif ilk dişinde de 3 4 gün huysuzluğu çok oldu ama bu ikincide sanki daha çok zorlanıyor yaa mecbur ağrı kesici verdim dün akşama kadar mızır mızırdı uyku uyuyamadı ilaçtan sonra rahatladı uyudu anca
Gkcerhan yusuff_ yaaa benim oğlumun ilk diş çıkmadan üç hafta önce şişti damakları huysuzluğu oldu hatta uyku reddi bile yaptı, sonra iki hafta rahattık bu hafta yine çok huysuz :(
AslihanElif Gkcerhan bende verdim dün çok ağladı.. doktora sordum 4 saatte bir verebilirsin sıkıntı olmaz hatta çok fazla huysuz olursa fitilde kullanabilirsin dedi ama fitile ihtiyaç olmadı şükür :)
Gkcerhan AslihanElif çok şükür ya inşallah bir an önce çıkar dişleri de biraz rahatlarlar, çok üzücü bir durum ya bi şey yapamamak