balpetegimmmm Kızlar anne bebek bakım çantası olarak kraft venüs aldım. Hastaneye gideceğiz.her ihtimaler karşı yanımda acıktığı zaman bulunsun diye sütümü sağacağım. Ama çantamın termal gözü ne kadar etkili bilmiyorum. Sizler nasıl taşıyorsunuz ?
Saripapatyammm balpetegimmmm 3 saat disarda durabilir. Ancak cantanin kalitesine bagli isisi. Benim cantam pek etki etmemisti.
Jyskmomk balpetegimmmm havalar çok sıcak o yüzden ben güvenmiyorum buz kaseti ile poşete koyup öyle götürüyorum yanımda
Ozdmrkbraa balpetegimmmm 3 saat oda sıcaklığında durabilir benim çantam yoyko termal gözüne koymadan yine de biraz sıcaklaştırıyorum yoksa sağlığım gibi koyunca sıcaklığı korumuyor zaten ılık oluyor ya sütümüz orası da o sıcaklığı koruyacak kadar olmuyor
Jyskmomk AntiFilozof yani genelde bir kafeden su aliyorum karton bardakta sıcak su öyle ılıtıyorum ama pandemi sebebiyle yanıma termosta sıcak su aldığım da oluyor malum kafeler kapalı oluyor.
-Gizem- balpetegimmmm ben 1 kere hastaneye giderken sağdım çantamın termal gözüne koydum 1,5-2 saat sonra verdim bir sorun yaşamadım. 3saat dışarda durabiliyormuş ama şimdi havalar ısınıyor nasıl olur bilmem.
patilianne balpetegimmmm biberon cantası var küçük termal ona koyup yanıma alıyorum bu havada 3-4 saat rahat durur