Merhaba anneler geçen hafta başımızdan geçen korkunç günleri anlatmak istedim
11 aylık oğlum var geçen hafta oğlum 2 3 gün kabızlık yasadik parça parça çok sert kaka yapıyordu bol bol su icirmeye devam ettim ardindan bir sabah kalktik kakasi çok normal öğlene doğru ishal oldu birden ve su gibi resmen y geceye kadar ishal devam etti gece ateslenmeye başladı dusuremiyoruz sahurda çok kötüleşti eli ayağı mosmor oldu ağlamaktan kahroldu tir tir tittiyor ölüyor diye hastaneye zor yetistik 39 40 derece ateş şurup verdiler düşürdüler eve geldik eve geldik sabah karsiydi zaten 1 saat uyudu yavrum titreyerek uyandı ates 38.5 aldik tekrar farkli hastaneye gittikorada serum kan derken enfeksiyon denildi ilaç yazol gonderiler diyorum fayda etmiyor şuruplar başka bir şey var duye yok ilgilenmiyorlar neyse serumdan sonra kendine geldi eve geldik eşim nöbete gitti mecbur başçavuş çağırdı akşam oldu oglum gene kötüleşti ile 2 farkli devlet Hastanesi de ilaç yazıp gonderdiler yavrum aglama krizleri geciriyor eli ayağı mosmor oluyor ateşi hiç dusuremiyoruz devlet hastaneri enfeksiyon deyip gönderdi kakasi kanlı olduğu halde hastalığın 2. Akşamı hala aynıyız ilaçlar kesinlikle fayda etmiyor aldik yavrumuzu ateşler içinde yanarak 200 km yol gidip ozel hastane gittii sıvı kaybi başlamıştı çünkü hiç bir şey yemiyordu günde 13 defa kaka yapıyordu yatisimiz yapıldı 1 gün boyunca antibiyotikler serumlar derken toparlandik eve geldik evde 3. Günümüz doktor 1 hafta daha devam eder dedi ama eski sıklıkta değil dedi oğlumun o hali aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor çok zor günler geçirdik
Dedigi gibide rabbime çok şükür gubde 3 4 beze düştü