Razuuuuuum Arkadaşlar merhaba Doğumdan önce bende hemoroid (bagsur )oluştu Doğuma yakın tam bitti derken Doğumdan sonra tekrarladı ve aşırı kabızlık var birbirini tetikliyor zaten 56 günlük bebeğim var sezeryan Doğum yaptım. Sizde oluştu mu yada ne yaptınız. İnanın canımdan bezdim.
mltmkrkl Razuuuuuum benim dogumum normal oldu dogum anında zorlamadan oluştu ama 1 hafta içinde gitti kayboldu bilmiyorum tekrar hortlar mı
Rainyellow Razuuuuuum doğumdan önce bende de vardı hatta çatlakta vardı kanıyordu her tuvalete gidişim ızdıraptı 2 yıl boyunca termal havuzlara gide gide iyileştirmiştim kendimi ama doğumdan sonra kabız oldum ve tekrar başladı 😓 proctolog krem ve anestol kremi karıştırıp sürüyorum ve bir de oturma banyosu yapıyorum. Uzun bir süre termal havuzlara da gidemeyeceğim için şuanlık bunlar beni idare ediyor 🤷🏻♀️
Yusufali06 Razuuuuuum bende yıllardır makat çatlağı vardı bide üstüne normal doğum yaptım 🤦♀️ ama doğum sonrası hiç ağrım sızım olmadı taki 50 güne kadar. 50 günden sonra öylr ağrı ve acı oluştu ki nefesim kesiliyor sanki ölecek gibi oluyorum ne olacak böyle Bi fikrim yok 🤷♀️
gamzeyildirim35 Razuuuuuum beslenmenize dikkat edin ben doğumdan sonra bu süreci kahvaltıda tam buğday ekmegini zeytinyağına batırarak yedim bir muddet beyaz ekmekten uzak durdum olabildiğince ve burçak bisküvi ile birlikte bol bol kuru kayısı yedim bol bol su içtim düzeldi çok şükür. Geçmiş olsun beslenme konusunda kabız yapmayan gıdalara ağırlık verirseniz düzelir diye düşünüyorum.
Ipekoz Razuuuuuum bol bol kayısı suyu, kurusu, hoşafı, püresi tüketmelisin. Aynı şekilde beyaz dutta çok rahatlatır. Bir de anüsbölgesine varsa kantoron yağı yoksa zeytinyağı sürün her gün ve sık sık. Ben daha önce olmuştum bu şekilde kurtuldum
Razuuuuuum Sıvı ağırlıklı besleniyorum çoğu zaman tuvalete gitmeye korkuyorum. O derece resmen canımdan bezdim bol kayısı hoşaf tüketiyorum hemen bi zeytinyağına başlayım en iyisi ben