Karanbuse11 Merhaba reflü yatağı kullanan anneler memnunmusunuz bende almayı düşünüyorum ama kararsızım hangi marka aldınız acaba?
green_love1 Karanbuse11 ben memnunum doğduğundan beri onda yatıyor, ben bime gelen reflü yatağı vardı ondan almıştım tek sorunu bebeğin bir zaman sonra aşağı kayıyor olması onun içinde kemerli reflü yatakları var onu tercih etmenizi öneririm
Prenses_annesi22 Karanbuse11 ben brilant almıstım a101 gelmıştı birde ayak desteklı varmış kaymıyormus bebek oyle bırsey bakın derım bnm kızım her gecen gun asagı kayıyordu 😁 sureklı uynıp kpntrol edyodum yorgan altna grmesın dıye
Karanbuse11 green_love1 benim oğlum kolik anti kolik reflü yatakları var titreşimli ve sesli aslında ondan düşünüyorum ama emin değilim
-1590sinem Sevi bebe aldım inanılmaz memnun kaldım oğlum 6 aylık daha geçenlerde kaldırdım sığmıyordu artık 😅😅😅😅😅
-Alp- Karanbuse11 e-bebeğin kendi markasını kullanıyorum. Plastik çantasına yatağın kendisinin yanı sıra yastığı, örtüsü ve çarşafı da sığıyor. Tek paketli uyku setimi gittiğim her yere götürüyorum çok büyük rahatlık.