Atlasinannesi RavzosunAnnesi instagramda bebeyatmaz sayfasindan aldim 110 lira kargo ücretsz ve kapida ödemeli cok sevdi oglumm cok egleniyorlar fiyat olarakta cok iyi resmdekiyle birebir ayni geliyor
Deletedmom345 @RavzosunAnnesi# Nacizane tavsiyem piyanolu almayın çünkü bu minnoşların boyları çok çabuk uzuyor ve sığmıyor ayakları.Biz 1 ay sonra falan piyanosunu sökmek zorunda kalmıştık.Şimdi her bir parçası ayrı görev görüyor.😅
Deletedmom006 Deletedmom345 aa cidden mi 3 aydir kullaniyoruz daha 4 ay da rahat gider. Hangi marka sizinki acaba kisa mi
Deletedmom345 Deletedmom006 Babies sevimli orman piyanolu.Demek benim ki çok uzadı🤷🏻♀️Ayaklar sığmadı😅
Yagizmomms Deletedmom345 Bende babies aldm uygun diye oğlm 5 gün sonra 3 aylık olcak ama şimdiden küçük geliyor. Bidahaki ay sokcem piyanosunu mecbur.
Birgaripanne Yagizmomms Benim kızım çok kısa o zaman. 6. Aya gireceğiz hala sığıyor içine. Boyu kaç cm? Bu arada fisher price benimki. Daha 2 ay bile kullanır diye tahmin ediyorum.
Duyguuguralp Benim oğlumun ki piyanolu çok seviyor çok ilgisini çekiyor 5 aylık kullanıyoruz hala sıkılınca söküp top havuzuna koyuyoruz orda da oynuyor bi yere giderken söküp götürüyoruz baya kullanışlı oluyor
Yagizmomms Birgaripanne Canm bende yanlış yazmışım 4 aya gircek. 3 ay kontrolünde 63 cm di su an bilmiyorum 1 ay geçti. Cuma randevusu.